q_acdc Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 @ ALICE !daca esti intrat in intersectie si esti lovit in spate nu cred ca esti de vina .(in drum spre politie se pot schimba multe)de multe ori m-am gandit la chestia astavin cu viteza (un 60 acolo ca merg cu dacia) si cand ma aproii de intersectie o zbugheste unu cu un A4 ... intrat de pe drum fara prioritateeu - ca sa nu ii iau c#r#` in p#!@ - trebuie sa franez violent - pt ca el nu poate prinde 60 in 2 secunde, chiar daca are 115 cai ce se intampla daca eu nu franez ? si il lovesc din spate ?LE: evident ca dupa ce franez si evit impactul - pun in functiune cele 3 claxoane + sirena, dau blitz-uri si il injur de toate neamurile .... mai apropiate sau mai departate - depinde ce-mi vine pe limba :smt021Scenariu: daca il lovesti? esti de vina!(declara la politie,venea pe acelasi drum cu prioritate) nu ai pastrat distanta :rolleyes: Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 Scenariu: daca il lovesti? esti de vina!(declara la politie,venea pe acelasi drum cu prioritate) nu ai pastrat distantaGresit!! Daca il lovesti, tot el este de vina, pentru ca nu a acordat prioritate. A facut o colega accident intr-o astfel de intersectie, ea venind pe drum fara prioritate si a fost lovita de unul care venea pe drumul cu prioritate. Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 Scenariu: daca il lovesti? esti de vina!(declara la politie,venea pe acelasi drum cu prioritate) nu ai pastrat distantaGresit!! Daca il lovesti, tot el este de vina, pentru ca nu a acordat prioritate. A facut o colega accident intr-o astfel de intersectie, ea venind pe drum fara prioritate si a fost lovita de unul care venea pe drumul cu prioritate.Lovita lateral? (ai dreptate) In general conteaza mult ce scrii in procesul verbal. Daca a fost lovita in spate putea sa declare si altceva(venea pe drumul cu prioritate si a ocolit o groapa fiind nevoita sa franeze).Eu am patit un accident asemanator( eram oprit pt a acorda prioritate si individul a intrat in mine si drept urmare adio permis) si raspunsul politistului a fost sec!(nu eram in intersectie sa vad daca erai oprit) :smt033 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 pai eu daca ma stiu nevinovat - nu semnez nici un proces verbal nimic si ma duc in tribunalproblema faina e sa nu ai nici un martor ... si in plus de asta tipul care a iesit in fata ta sa fie si un smecher cu ceva pile ........ si esti terminat Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 Cred ca nu m-am facut destul de bine inteles: tipa a fost lovita in partea din fata a masinii de catre cineva care venea pe drumul cu prioritate, ea venind pe drumul fara prioritate. A intrat in tintersectie, a parcurs aproape de jumatate din intersectie apoi a venit ala si a lovit-o. Respectivul avea prioritate...soarta! adi_0106 in cazul tau, e recomandat sa ajungi inaintea "pilosului" (pilitului :smt003 ) la politie si sa dai declaratia, vei avea credibilitate mai mare :yawinkle: De ce spun asta: Mi s-a intamplat in vara sa ating cu spatele in intersectie la unirii pe unul cu un santa fe (e dubioasa treaba, in fine) Am facut dreapta in intersectie venind dinspre universitate incadrat pe banda a doua, unul s-a bagat in fata mea si ca sa nu il ard am taiat-o mai larg si am intrat pe a 3-a banda apoi m-am atins cu ala cu santa fe-ul care venea din spate. Eu aveam 2 zgarieturi usoare pe masina (superficiale), ala avea aripa indoita si masca fata zgariata. Eram cu o tipa in masina, asa ca am convenit cu respectivul sa ne intalnim la o anumita ora la politie ca si el trebuia sa isi duca nevasta acasa. Intre timp s-a razgandit, a zis ca merge dupa mine pana in tineretului insa la un moment dat s-a pierdut pe drum. M-am intors dupa ala sa-l caut, nu am mai dat de el. Am lasat-o p-aia acasa, l-am mai cautat putin apoi m-am dus la politie. Acolo..surpriza, omul daduse deja declaratia. Am intrat inauntru am cerut formular, politistul m-a intrebat daca eu sunt ala din "accidentul" cu tipul cu jeep-ul, i-am zis ca da, ce mi-a spus politistul: "tu esti vinovat, ca ai ajuns mai tarziu" ?!?! (era 1 dimineata cand eram cu ala la politie, accidentul producandu-se pe la 11 juma'-12 noaptea). Am "dezbatut subiectul" la politie, s-a ajuns la concluzia ca eu am fost de vina, am platit amenda, mi-am tras 3 puncte de penalizare (care ar cam trebui sa expire luna asta, din cate tin minte), end. Omul a ajuns inaintea mea la politie, puteam sa mai spun eu vrute si nevrute ca tot aia era. Am uitat sa mentionez, nu conduceam stiu eu ce tancuri, eram intr-un nissan almera hatchback model '97 (small family car) Noi sa fim sanatosi, la cat mai putine accidente!! Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 pai eu daca ma stiu nevinovat - nu semnez nici un proces verbal nimic si ma duc in tribunalproblema faina e sa nu ai nici un martor ... si in plus de asta tipul care a iesit in fata ta sa fie si un smecher cu ceva pile ........ si esti terminatIn majoritatea cazurilor (evenimentelor rutiere) toti au dreptate! :smt039 (rare sunt cazurile in care cond auto a recunoscut vina) :smt014 Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 In data de 27 aprilie am facut un mic drum pana la Amara .Dupa comuna Tataru pe un drum de tara (pietruit) am facut un popas langa o padure unde am luat masa.Din padure iese o masina Bmw 525 cu 3 persoane la bord(1 fata si 2 baieti)le fac semn sa opreasca ,ii intreb ceva si dupa 3 Km ii gasesc intinsi pe drum ,masina rasturnata .Soferul (fara permis) a scapat,baiatul din dreapta (cu permis)avind leziuni la cap(curgea un lichid galben din cap) iar fata nu mai simtea nimic de la brau in jos. :smt005 .Salvarea a venit in 10 minute iar politia mai tarziu.(salvarea a fost nevoita sa se intoarca la locul accidentului cu ranitii la bord).De ce a fost nevoita salvarea sa se intoarca ?(cand pacientii erau grav raniti) :smt017 Link spre comentariu
d2134 Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Ramasese doctorul pe jos? Link spre comentariu
catalina Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 stati ca eu nu inteleg - de ce tot il "pisati" pe ala cu BMW-ul ? era pe drum cu prioritate ..... putea sa mearga si cu 200 daca il tine (si sigur il tinea masina)ala cu dacia nu avea ce cauta acolo si punct - e vina soferului cu dacia ... mai era si incepator ... nu stie sa se asigure .... pe timp de noapte trebuie sa fii mult mai atent pt ca te fura lumina farurilor ala cu BMW-ul a ajuns pe contrasens incercand sa il evite .... si va pot spune cu certitudine ca cel cu bmw-ul a gandit ca dacia va opri si in felul asta va trece prin fata lui ....... el nu avea de unde sa stie ca asta cu dacia va intra in intersectie si va trece ..... atunci a crezut ca dacia se va opri si va trece prin fata lui ...... iar daca intoarcem treaba pe partea ai`lalta ... cel cu BMW-ul putea sa incerce sa evite masina prin dreapta (in directia lui de mers) adica sa treaca prin spatele daciei ..... dar daca cel cu dacia il observa ca vine si punea frana ? tot zob il facea .... asa ca e o chestie de 50/50 daca il busea sau nu ..... iar el (BMW-ul) se pare ca a ales acel 50 cu ghinionoricum .... cel cu dacia a pus-o original .... masina lui zob, bmw-ul avariat serios (asta il face firma de asigurare - asa ca nu e mare grija) dar .... victimele sunt "in cârca" lui ..... si asta o sa il costesincer imi pare rau pt ceea ce s-a intamplatAr trebui sa urmariti mai bine inregistrarea video. BMW-ul a franat dupa impact(se vad lampile de frana aprinse dupa ce l-a lovit pe cel cu dacia) Nu inteleg cum de ai dati dreptate celui cu BMW,dar mai ales sustineti ca putea sa mearga si cu 200 in oras ca era dreptul lui la prioritate si ca vinovat e numai cel cu dacia. Si da, avea mai mult de 100 cand a lovit dacia.Singura vina a celui cu dacia a fost ca nu a apreciat bine distanta si viteza celui cu Bmw.Daca toti am respecta codul rutier ar fi mult mai putine accidente rutiere.Ca de obicei aici a vorbit banul, e pacat, erau la fel de vinovati amandoi.Poate mai mult chiar cel cu Bmw.DACA AI APAREA CINEVA PE TRECERE DE PIETONI ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum