myshyk Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Se da un Thin Clients HP t5720, cu Win xp instalat si un desktop Dell Dimension E 521, cu Win 7 x32 instalat. Problema este ca Dell-ul nu are iesire de port paralel si nici nu am gasit placa adaptoare pe slot, care sa aibe driver de win 7. Intrebarea este: Intrucat Thin Clientul are iesire port paralel, le pot interconecta in vreun fel, in asa fel incat sa pot folosi portul paralel la comanda unui router CNC?Si daca da, cum fac interconectarea? Sau nu se poate face decat pe un desktop cu Win xp instalat? Si atunci, cum se interconecteaza? Link spre comentariu
myshyk Postat Ianuarie 21, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Sa inteleg ca cei care au citit nu se pricep, iar cei care se pricep, nu se obosesc sa citeasca?Sau sa raspunda? Link spre comentariu
cianyika Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 (editat) vnc, teamwiever , remote desktop, etc Editat Ianuarie 21, 2018 de cianyika Link spre comentariu
myshyk Postat Ianuarie 21, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Adica? Pentru ca mi se pare ca teamwievwr imi cam reduce viteza de lucru.Cu celelalte n-am lucrat de leoc. Cum folosesc vnc-ul? Link spre comentariu
cianyika Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Toate sun cam pe acelasi principiu , remote desktop . https://www.realvnc.com/en/connect/download/viewer/ Link spre comentariu
myshyk Postat Ianuarie 22, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 (editat) Bun, am mai rasfoit netul, am inteles cam ce e si ce vrea VPN-ul doar ca la incercarea de a-l instala pe PC, imi da eroare 800. PC-ul e conectat prin router UPC, la comanda connect, imi apare mai intai: Dupa care: La diagnoza, nu ma poate ajuta. Cum se remediaza? Unde gresesc? La instalare, ce denumire trebuie sa-i dau retelei, sau ce setari trebuie sa fac pentru acel Wan Miniport? Oricum, multumesc pentru raspuns... Editat Ianuarie 22, 2018 de myshyk Link spre comentariu
cianyika Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Daca nu a mai configurat , cel mai usor e sa instalezi team viewer la care in timpul instalari iti faci un cont gratuit si pe celalat calculator te conectezi cu contul facut si il vezi direct , creaaza automat conexiuni , nu tre sa iti bati capul cu configurarile. Link spre comentariu
myshyk Postat Ianuarie 22, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 da, asta stiu, doar ca asta nu ma avantajeaza la ceea ce vreau sa folosesc clientul. Chiar nu gasesc niciunde un tutorial care sa ma ajute sa imi fac retea? Ca in ce-am gasit pana acum, lipseste exact ceea ce nu inteleg :Cum stabilesc ce host name sa folosesc, care sunt cerintele. Ca ei dau doar exemplu de forma "such a microsoft.com or 157.54.0.1", dar nu explica cum aleg acest nume. De exemplu in reteaua UPC, ce denumire se poate folosi? Link spre comentariu
cianyika Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 (editat) V-am recomandat team tocmai din considerente de configurare , la restu trebuie facute setari prin ruter , in firewalu de la win sau device , nat sau port forward ceea ce daca nu ati lucrat cu astea e mai dificil. Host name este numele calculatorului , tuneling vpn nu aveti nevoie in reteaua locala. Editat Ianuarie 22, 2018 de cianyika Link spre comentariu
myshyk Postat Ianuarie 23, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Multumesc, am observat si eu ca e ceva mai dificil.Voi cauta pe cineva care stie sa faca asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum