Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Thin clients t5720

myshyk

Postări Recomandate

Se da un Thin Clients HP t5720, cu Win xp instalat si un desktop Dell Dimension E 521, cu Win 7 x32 instalat. Problema este ca Dell-ul nu are iesire de port paralel si nici nu am gasit placa adaptoare pe slot, care sa aibe driver de win 7. Intrebarea este: Intrucat Thin Clientul are iesire port paralel, le pot interconecta in vreun fel, in asa fel incat sa pot folosi portul paralel la comanda unui router CNC?Si daca da, cum fac interconectarea? Sau nu se poate face decat pe un desktop cu Win xp instalat? Si atunci, cum se interconecteaza?

Link spre comentariu

Bun, am mai rasfoit netul, am inteles cam ce e si ce vrea VPN-ul doar ca la incercarea de a-l instala pe PC, imi da eroare 800. PC-ul e conectat prin router UPC, la comanda connect, imi apare mai intai:

post-187611-0-79101000-1516606822_thumb.jpg

Dupa care:

post-187611-0-87209700-1516606857_thumb.jpg

La diagnoza, nu ma poate ajuta. Cum se remediaza? Unde gresesc? La instalare, ce denumire trebuie sa-i dau retelei, sau ce setari trebuie sa fac pentru acel Wan Miniport?

Oricum, multumesc pentru raspuns...

Editat de myshyk
Link spre comentariu

Daca nu a mai configurat , cel mai usor e sa instalezi team viewer la care in timpul instalari iti faci un cont gratuit si pe celalat calculator te conectezi cu contul facut si il vezi direct , creaaza automat conexiuni , nu tre sa iti bati capul cu configurarile.

Link spre comentariu

da, asta stiu, doar ca asta nu ma avantajeaza la ceea ce vreau sa folosesc clientul. Chiar nu gasesc niciunde un tutorial care sa ma ajute sa imi fac retea? Ca in ce-am gasit pana acum, lipseste exact ceea ce nu inteleg :Cum stabilesc ce host name sa folosesc, care sunt cerintele. Ca ei dau doar exemplu de forma "such a microsoft.com or 157.54.0.1", dar nu explica cum aleg acest nume. De exemplu in reteaua UPC, ce denumire se poate folosi?

Link spre comentariu

V-am recomandat team tocmai din considerente de configurare , la restu trebuie facute setari prin ruter , in firewalu de la win sau device , nat sau port forward ceea ce daca nu ati lucrat cu astea e mai dificil.

Host name este numele calculatorului , tuneling vpn nu aveti nevoie in reteaua locala.

Editat de cianyika
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări