legionaru Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 A venit cu defectul: lipsa backlight. Am rezolvat problema( un led ars), am montat display-ul, am alimentat dar nu se aprinde decat o dungă albă de vreo 7mm in marginea inferioara a acestuia, după care începe sa se lumineze ecranul pe gri, iar după câteva minute se face negru total. Display-ul este de tip cx236dled, placa t-con se alimentează cu 12v, are un stab care pe pin 1 are 3,2v iar pe pin 3 are 1,2v. Žn timpul desfacerii display-ului am avut grija sa nu-l tensionez , am fost atent la folii... nu inteleg ce s-a intamplat... Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 ...inainte sa-l desfaceti, avea continut de imagine ? Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) "Am rezolvat problema( un led ars)" - cum ? Editat Ianuarie 20, 2018 de leoncris Link spre comentariu
legionaru Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Simplu, prin inlocuirea acelui led si fiindcă la modelul asta benzile cu led-uri sunt prinse din fabrica pe carcasa de plastic, am decupat doua fasii de tabla si le-am facut radiatoare pentru a disipa căldură... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum