Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut un pui de catel

Postări Recomandate

Te erijezi in aparatorul cateilor maidanezi si asta suna a lucru slab, mai pe intelesul tau , faci o politica de culoare galbena

Eu nu apar doar cateii maidanezi, apar toti cateii de orice specie si toate fiintele de pe pamant (mai putin oamenii retardati si snobi).

E imposibil sa discuti cu cretini spalati pe creier si obsedati de PSD, Dragnea, ciuma rosie, ciuma galbena, hastag rezist, Teleorman, etc...

PS: cer sa-mi fie sterse toate mesajele si sa fiu sanctionat pt ca am insultat.

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu
Vizitator Savada Doru

Atentie mare, savada ala e clona marelui clonator de pe forum !

Ce vrei si tu de fapt?Uite cine sunt eu https://www.elforum.info/topic/129954-lucrari-electricesanitare-si-de-interiorpolistiren-si-edel-putz-exterior/?view=getnewpost

Sti tu ceva ce nici eu nu stiu?Ma cunosti de undeva?

Spune clar cine sunt,eu cred ca sunt Savada Doru,ca asami scrie in buletin!

Eu nu apar doar cateii maidanezi, apar toti cateii de orice specie si toate fiintele de pe pamant (mai putin oamenii retardati si snobi).

E imposibil sa discuti cu cretini spalati pe creier si obsedati de PSD, Dragnea, ciuma rosie, ciuma galbena, hastag rezist, Teleorman, etc...

Problema ta e ca te bagi aiuria pe topicul omului!Ai un catel sa-i oferi?Daca nu vezi de treaba ta!

Una,doua clona!Mi-a mai zis cineva pe ropicu cu Viitorul aceiasi lucru,ca nu ia comvenit ce iam zis!

Deci nici tie nu-ti comvine ce ti-am zis si ma ataci!

Editat de Savada Doru
Link spre comentariu

Problema ta e ca te bagi aiuria pe topicul omului ! Ai un catel sa-i oferi ? Daca nu vezi de treaba ta !

Bineinteles ca am ! Si nu unul, am mai multi ! Cam 2-3 serii de pui pe an. Am catei de dat la tot forumul ! Si nu cer nici un ban in schimb, ba chiar ofer eu bani ca sa ii ia cineva si sa aiba grija de ei. Dar nu ii dau la snobi care ii vor doar pentru ai "purata" ca acesoriu pe langa ceasul Rolex si geanta Vuiton, si in rest sa-si bata joc de ei, sa le dea sa manance numai boabe, sa nu se joace cu ei, sa-i tina legati...

Si nu doar eu am caini de dat. E plin pamantu de oameni care vor sa dea caini si nu au cui. Eu cand am vazut anuntul asta "Caut un pui de catel" chiar m-am mirat. Am zis, ce dracu ma, cum sa cauti cu disperare un catel cand e pamantu plin de caini care vor un stapan ? Dar pe urma am inteles ca de fapt se doreste doar caine de rasa nobila, eventual sa fie unul care sa fi apartinut familiei regale a Angliei.

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

Du-te dom.ne la un medic ceva... si cauta-te . !!! Nu vezi ca,, tulburi bagajele,, prin topicurile oamenilor , degeaba !?

Editat de romicap
Link spre comentariu

In afara de vorbe goale mai poti sa vii si cu altceva ? Niste argumente ceva ?

Cred ca cel mai bine ar fi sa se stearga tot de unde am inceput eu sa comentez si sa incheiem povestea. E clar ca nu ai ce discuta cu oameni spalati pe creier. Asta e greseala pe care o fac mereu.

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

Ha ha .

Viata e plina de surprize ...

Viața compensează pana la urma majoritatea erorilor fundamentale ale unor așa zise ființe umane , dar câinii cu siguranță nu au nicio vina .

Nu de câini trebuie sa ne ferim , ci de anumite ființe umane încă în libertate .

Editat de Victor
Link spre comentariu

citesc aici si ma minunez........

Vine un om care cauta un catel, un anume catel!!! si apare altul care il intreaba ca ceilalti ce au, ca ce , nu sunt tot suflete...?

ok.

domnule, daca eu ma duc la piata sa cumpar fasole boabe, de ce trebuie sa vina unul nervos la mine si sa ma certe ca de ce iau fasole boabe, ca se, aia pastai nu e tot fasole?

Adica trebuie sa fiu nevoit sa dau explicatii ca de ce am vrut skoda cand pamantul e plin de dacii si ca daciile sunt tot masini si ele. Caut hamster si altul imi recomanda sobolan? Caut iepure si altul imi recomanda magar?

Tare jos s-a ajuns. uneori sunt tentat sa cred ca mai jos nu se poate dar pe zi ce trece, nivelul scade. Inca se mai poate....

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări