Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut un pui de catel

Postări Recomandate

Caut sa iau in adoptie un pui de catel (catelusa) talie mica sau foarte mica . Daca are cineva in Vrancea sau in jurul judetului pot sa vin si sa o iau . Postez acest anunt deoarece am avut o catelusa si azi a murit de batranete .

Multumesc pentru citirea anuntului.

PS, pot sa ofer ceva pe ea dar nu chiar mult ca nu sunt prea bogat . Pot sa dau niste vin rosu sau niste tuica .

Editat de romicap
Link spre comentariu

Cauti catelusa de rasa ca s-o tii in casa...sau merge si un maidanez care-l poti tine in curte?

Am o catelusa mica care a lovit-o masina si am salvat-o de pe strazi...dar este maidaneza. Este pui dar de rasa mica. Am adus-o acasa si am facut-o bine, dar mai am doua catele iar asta mica nu prea le accepta pe cele doua mari. E posesiva, a pus stapanire pe curte si le latra pe cele doua mari...crede ca toata curtea este a ei. As vrea s-o dau pe asta mica...dar sa stiu ca ajunge pe maini bune....nu vreau s-o mai vad pe strazi.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Daca o doresti iti pot face cateva poze cu ea iar livrarea se face personal...ma deplasez cu masina mea si ti-o aduc.

In curte mai am un catel , un ogar care nu suporta alti catei pe langa el . Vreau o catelusa de talie mica pe care nevasta vrea sa o tina prin casa ,asa cum a stat catelusa care a murit .@mac01 apreciez tare mult intentia ta dar nu eu aleg in cazul asta ci nevasta-mea care chiar nu vrea maidanez... .Intentia de a aduce catelusa acasa la mine este mai mult decat obisnuita ,fapt pt. care iti multumesc din suflet . Cu stima Romica.

Link spre comentariu

...care chiar nu vrea maidanez...

Nu vreau sa supar pe nimeni dar oamenii de genul asta imi fac scarba total ! Maidanezu ce are, nu e tot caine, nu e si el tot un suflet care are nevoie de iubire ? Credeti ca daca aveti caine "de rasa" sinteti mai importanti ? Un om care spune ca nu vrea decat caine de rasa ala nu e iubitor de animale, ala e un om egoist care se gandeste numai la el si la placerea lui personala: "Imi iau bișon imperial sa-i arat lu Popeasca de la 3 ca sint mai tare decat ea !", "Sa merg cu el pe strada sa vada lumea valoarea mea !". Hal de oameni...

Eu am 5 caini luati toti de pe strada, asta inseamna sa iubesti animalele !

P.S: Mi-e scarba !

Link spre comentariu

Nu vreau sa supar pe nimeni dar oamenii de genul asta imi fac scarba total ! Maidanezu ce are, nu e tot caine, nu e si el tot un suflet care are nevoie de iubire ? Credeti ca daca aveti caine "de rasa" sinteti mai importanti ? Un om care spune ca nu vrea decat caine de rasa ala nu e iubitor de animale, ala e un om egoist care se gandeste numai la el si la placerea lui personala: "Imi iau bișon imperial sa-i arat lu Popeasca de la 3 ca sint mai tare decat ea !", "Sa merg cu el pe strada sa vada lumea valoarea mea !". Hal de oameni...

Imi pare rau ca am postat asta pe Elforum ...Sunt de cativa ani buni membru aici dar un asemenea comentariu lipsit de sens, parca nu am mai vazut !

Nu vreau nici un fel de rasa imperiala , nu ma intereseaza sa ma plimb cu cateii si nimeni din familia mea nu a facut asta pt.ca am o curte mare si terenuri proprii ,unde cateii mei au alergat si au facut ce-au vrut ei ! Dudikoff las-o mai moale cu scarba totala , nu ma cunosti si nu-ti permit sa ma judeci in nici un fel !

Rog moderatorii sa inchida , eventual sa stearga topicul acesta , Multumesc anticipat !

PS . De pomana nu am vrut nimic,... am spus ca pot sa dau la schimb ceva ,dar se pare ca sunt pe aici baieti care chiar nu inteleg nimic ,si se vor bagati in seama cu orice pret !

Editat de romicap
Link spre comentariu
Vizitator Savada Doru

Cum poti sa vorbesti asa murdar si sa ataci ?

Omul a cerut un catel,nu comentarile tale de frustrat!

Link spre comentariu

Poate imi explici si mie de ce maidanezii sint de aruncat iar cei "de rasa" sint de preferat ? Eu nu inteleg in ce consta valoarea unui caine "de rasa". In afara de snobism.

Dudiloff , chiar nu vreau sa fac polemica cu tine ...cu atat mai putin , sa-ti dau vreo explicatie . Te erijezi in aparatorul cateilor maidanezi si asta suna a lucru slab, mai pe intelesul tau , faci o politica de culoare galbena ...te sfatuiesc sa deschizi un topic cu subiectul acesta si sa astepti acolo raspunsuri . Pe mine scuteste-ma !

Editat de romicap
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări