Vizitator Soteica Catalin Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 buna ziua sa dori sa imi fac doua boxe si nu stiu ce difuzoare sa aleg ( incintele le am deja, au gaurile pt difuzoare de 12 inch sunt niste incinte fff vechi dar in stare perfecta) mam gandit intre alien an-2612 si alien an-0812. care din ele sar auzi mai bine ,mai clar , as vrea sa le folosesc fara filtre, tweeterele le am deja, sunt dibeysi f18 pe 8 ohmi si 30w. ca amplificator am un pioneer a447 si un fine arts by grunding v2. pioneer-ul stiu ca are 100w si grunding-ul 80w in 8ohmi. Va multumesc pr intelegere si timpul acordat. Link spre comentariu
name Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Alienul an 2612 nu rezista la 100w, cu muzica compresata, CF mai mic de 9 dB. Trebuie sa folositi filtru TS pentru inalte cu panta 18dB/octava la 5000Hz. Link spre comentariu
name Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Difuzorul AN2612 se arde cu un amplificator pentru chitară de 25w (semnalul de intrare aproape dreptunghiulară.) Se aude și armonica a 5-a a notelor din octava mică, fără difuzoare de înalte (frecvențe peste 4kHz). Link spre comentariu
Vizitator Soteica Catalin Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 bine am inteles an 2612 deci nu. Dar an 0812 ar fi bunicel Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Este exclusa utilizarea oricarui tweeter [dinamic] fara filtru. Este ok un filtru simplu asa cum s-a scris in postul #2. Link spre comentariu
Vizitator Soteica Catalin Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 La tweeter ii pun filtru . Asta stiu este obligatoriu. A-s avea si filtre originale din boxele tonsil 200w care se numesc de fapt sunt Advantech Mures. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum