peace Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 (editat) Incerc sa scriu fusebiti inntr-un Attiny25 si imi da urmatoarea eroare: Writing FUSE area ... Error writing fuse: written 62, read FF Error writing fuseH: written DF, read FF completed, 2 errors End (0.06 s) 2 errors Folosesc un programator openprog. De ce nu pot scrie fusebiti, mentionez ca cipul e nou si are toti fusebiti FF, implicit nu pot scrie nici softul, pentru ca imi da aceste erori. A mai intampinat cineva aceasta problema? Editat Ianuarie 19, 2018 de peace Link spre comentariu
peace Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Chiar nu a mai avut nimeni aceasta problema? Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Această erroare a apărut de la prima ”programare” ...sau după o programare esuată? Ai mai încercat cu alte microcontrolere? Poate ai ceva defecțiuni la programator... Link spre comentariu
peace Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 A aparut la prima scriere. Programatorul functioneaza bine. Si eu am suspectat prima data programatorul, dar am scris cu el un Atmega8 si un Atmega16 si totul a decurs normal. Nu imi dau seama unde poate fi problema. De citit il pot citi si imi toti fusebitii setati la FF, iar codul si eepromul mi le arata ca sunt goale. Cand incerc sa scriu hex-ul si fusebiti imi da acea eroare, ca incerc sa scriu 0x64 si el citeste 0xFF Link spre comentariu
puriu Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Ar trebui incercat si cu alt Attiny25. Nu toti suntem perfecti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum