vdingo11 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Buna ziua.Ma intereseaza din experientele voastre cu prizele programabile daca poate face urmatoarele lucruri:1. in perioada luni-vineri2. sa alimenteze la ora x (cateva secunde), apoi la y=x+40min (cateva secunde), apoi la z=y+10 min (cateva secunde)3. se repeta pasii +40, +10 de 15 ori si apoi se inchide pentru acea ziDin ce am citit pana acum ar putea alimenta in intervalul A-B la intervale de x minute. Pe mine ma intereseaza sa am 2 intervale diferiteIn plus m-ar interesa sa pot seta si perioada cat este activa (3 sau 10 sec ca si ex)Multumesc. Link spre comentariu
vdingo11 Postat Ianuarie 18, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Multumesc. Link spre comentariu
adynel Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Nu merge cum zici . La prizele programabile întîlnite de mine aveau maxim 16 programe. Se puteau programa numai in minute si ore. Vorbesc de cele mai uzuale din comert. Link spre comentariu
Ticu Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) Sonerie scolara? Iti trebuie un montaj construit special, de exemplu cu micro-controller. Exista si gata facute: http://www.acdcelectronics.ro/index_files/clopotelul_scolii.htmlhttp://www.cbm.ro/index.php/materiale-didactice/automat-sonerie-scoala-a804.html Editat Ianuarie 18, 2018 de Ticu Link spre comentariu
gabyh Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) Aveam un progamel parca school bell care permitea setari si era un ton de sonerie care il folosea pentru intervalul setat...daca il gasesc il voi atasa. Nu stiu daca merge un reverse engineering incat sa poti programa un pic cu el si sa faci un montaj de sine statator. Cu un sistem de sonorizare adecvat se putea folosi direct de pe un pc. Editat Ianuarie 18, 2018 de gabyh Link spre comentariu
vdingo11 Postat Ianuarie 18, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) Sonerie scolara? Da pentru asa ceva. Nu ma pricep la partea electronica, le-am gasit si pe cele recomandate dar stiam ca prizele programabile sunt foarte ieftine dar nu eram sigur daca pot face ce doresc eu. Editat Ianuarie 18, 2018 de vdingo11 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum