Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE32R32 dungi verticale pe imagine

Bytemaster1

Postări Recomandate

Salutare. Am acest televizor care initial nu a mai avut imagine deloc. Am descoperit ca lipsea tensiunea de 2.5v de pe T-con. Regulatorul U14 nu mai scotea aceasta tensiune deci l-am inlocuit pentru test cu o sursa reglabila pe care am setat-o la 2.5v. Acum am imagine insa cu dungile vizibile in poza. Intrebarea este, ar fi acest defect cauzat de ceva de pe t-con sau este panoul defect ? Panoul este un V320B1-L01. Imaginea nu "ingheata" pe ecran (raspunde repede la schimbari), iar VGH si VGL pe T-con sunt OK. Ce parere aveti ? Stima.

post-197663-0-55974900-1516271079_thumb.jpg

post-197663-0-90844800-1516271151_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bytemaster1

4

• dan cod

2

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ma gandeam intr-adevar sa nu-i placa alimentarea aia comutata...urma sa fac asta oricum, macar sa pot sa pun tabla inapoi peste t-con.

Editat de Bytemaster1
Link spre comentariu

Cred ca nu i-a placut frecventa de comutatie, de exemplu am patit la o camera video de supraveghere unde am alimentat extern cu 3,3v si aveam imagine similara(cu interferente), dupa ce am pus convertorul step-down de 3,3v 1Mhz original, am avut imagine corecta.

Link spre comentariu

Eu folosesc sursele de laborator pentru chestia asta,și toate sunt liniare nu în comutație.Asa nu am probleme.Si cred că în fiecare atelier ar trebui sa existe 2-3 surse de laborator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări