Untold Postat Februarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2018 Credeam ca numai la ampliful meu cu tuburi ii trebuia filtru CLC, dar am sa pun si aici unul. Totusi ma intreb de ce n-a aparut problema asta de la prima cheie..sa fie paraziti mai multi pe reteaua liceului decat acasa? Ca nici la liceu n-a aparut din prima treaba asta....ciudat...sa vad in week-end care-i problema. Link spre comentariu
bercioiu Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 (editat) Ce ai mai facut? Nu ai mai dat niciun semn. Ai montat pickit2-ul pe care ti l-am trimis? Daca da, ma gandeam sa-ti it fac o modificare la hex, sa faca o reinitializare a lcd-ului dupa fiecare eveniment. Editat Februarie 27, 2018 de bercioiu corectare ortografica Link spre comentariu
Untold Postat Martie 20, 2018 Autor Partajează Postat Martie 20, 2018 (editat) Salut, da, l-am montat, dar mai am touch switch-ul ala mic si vreo doua-trei rezistente. In schimb, astept un soclu ZIF. Cu programatorul pentru sonerie n-am mai facut nimic, merge asa, cu patratelele in locul datei. Te anunt cand termin programatorul si montez si ZIF-ul, multam. Acuma, colac peste pupaza, a aflat si scoala (de la liceu) ca (ne)priceputeanu Untold a montat asa ceva la liceu si vrea si scoala. I-am trimis la Adelaida Craiova sa-si cumpere, promitandu-le ca le asigur eu setarea si montajul... Editat Martie 20, 2018 de Untold Link spre comentariu
bercioiu Postat Martie 20, 2018 Partajează Postat Martie 20, 2018 Nu-i problema, le facem si lor unul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum