Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TImer

Postări Recomandate

Credeam ca numai la ampliful meu cu tuburi ii trebuia filtru CLC, dar am sa pun si aici unul. Totusi ma intreb de ce n-a aparut problema asta de la prima cheie..sa fie paraziti mai multi pe reteaua liceului decat acasa? Ca nici la liceu n-a aparut din prima treaba asta....ciudat...sa vad in week-end care-i problema.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Salut, da, l-am montat, dar mai am touch switch-ul ala mic si vreo doua-trei rezistente. In schimb, astept un soclu ZIF.

Cu programatorul pentru sonerie n-am mai facut nimic, merge asa, cu patratelele in locul datei. Te anunt cand termin programatorul si montez si ZIF-ul, multam.

Acuma, colac peste pupaza, a aflat si scoala (de la liceu) ca (ne)priceputeanu Untold a montat asa ceva la liceu si vrea si scoala. I-am trimis la Adelaida Craiova sa-si cumpere, promitandu-le ca le asigur eu setarea si montajul...:rade:

2018-03-20 16.34.22.jpg

Editat de Untold
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări