cornel1962 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 (editat) ...atunci, hai sa stabilim cand ai putin timp sa stai in fata monitorului , sa putem comunica mai fluent!Rezistenta si bobina de pe alimentarea LNK-ului au fost inlocuite, sau verificate ?Placa se poate verifica fara a fi conectate celelalte componente, se alimenteaza la 220v, se roteste programatorul (cu o surubelnita ) pe un program oarecare si ar trebui sa se aprinda led-urile de pe placa. O sa pun eu o poza, cum trebuie alimențata. ...mai precis , ce ati inlocuit pe placa ? Editat Ianuarie 25, 2018 de cornel1962 Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 uite schema sursei : Link spre comentariu
florinursu24 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Au fost inlocuite toate componentele care au venit cu kitul inclusiv LNK-ul ,2 condensatoare 4 diode ,bobina si rezistenta,mentionez ca diodele au venit cu etichete micute lipite lla capetele picioruselor unde scria valoare lor si unde se monteaza,e un chit atat de detaliat incat si un copil il poate monta,,dupa ce am scos diodele,condensatorii,LNK,rezistenta si bobina am incalzit contactele pe rand cu ciocanul de lipit si cu un ac am desfundat gaurile ca sa fie mai usor montarea noilor piese,o sa verific diseara doar placa cu 220v conectat asa cum este desenat pe poza mersi. Link spre comentariu
florinursu24 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 (editat) Placa de baza conectat la 220v direct nu indica nimica ,alte idei? Mentionez ca am conectat doar 220v fara alte mufe conectate,insa am observat sau mi se pare ca releul acela alb de langa reglaj in partea dreapta este un pic mai inchis la culoare Editat Ianuarie 26, 2018 de florinursu24 Link spre comentariu
florinursu24 Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 ...atunci, hai sa stabilim cand ai putin timp sa stai in fata monitorului , sa putem comunica mai fluent! Rezistenta si bobina de pe alimentarea LNK-ului au fost inlocuite, sau verificate ? Placa se poate verifica fara a fi conectate celelalte componente, se alimenteaza la 220v, se roteste programatorul (cu o surubelnita ) pe un program oarecare si ar trebui sa se aprinda led-urile de pe placa. O sa pun eu o poza, cum trebuie alimențata. ...mai precis , ce ati inlocuit pe placa ? ...atunci, hai sa stabilim cand ai putin timp sa stai in fata monitorului , sa putem comunica mai fluent! Rezistenta si bobina de pe alimentarea LNK-ului au fost inlocuite, sau verificate ? Placa se poate verifica fara a fi conectate celelalte componente, se alimenteaza la 220v, se roteste programatorul (cu o surubelnita ) pe un program oarecare si ar trebui sa se aprinda led-urile de pe placa. O sa pun eu o poza, cum trebuie alimențata. ...mai precis , ce ati inlocuit pe placa ? Domnul Cornel,sunt liber in fiecare joi,cand puteti dvs si aveti timp sa ma indrumati putin as fi foarte recunoscator,am alimentat placa la 220v insa fara rezultate,am inlocuit tot ce a venit cu chitul cele 2 condensatoare 4 diode 2 rezistente LNK astept raspuns stima. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 (editat) Verificati asta : asa trebuie sa arate pleca functionala ! Editat Februarie 1, 2018 de cornel1962 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum