Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme aparat sudura cebora tig star 200 ac dc

catabest24

Postări Recomandate

Buna ziua am un aparat de sudura cebora tig star ac dc, functioneaza perfect pe partea de mma, tig dc, dar cand il comut pe partea de ac intra in protectie, daca deconectez un fir de pe comutatorul ac/dc functioneaza dar nu sudeaza ok imi topeste varful repede si afuma piesa.

Se pricepe cineva sa-l repare din bucuresti, dambovita, ploiesti?

Link spre comentariu

E posibil sa ai probleme pe partea de ac de pe ieșire. Face zgomotul specific sudurii in ac? Face amorsarea în hf? Trebuie sa dai mai multe detalii daca vrei sa.l repari...

Oricum Cebora sunt scule bune.

Editat de cipriyan123
Link spre comentariu

da inalta frecventa lucreaza, as spus daca deconectez un fir de la comutatorul ac dc, aparatul iese din protectie pot suda dar nu este ok, afuma piesa si imi topese varful de wolfram,

2m2cgib.jpg

Editat de catabest24
Link spre comentariu

up cineva care se pricepe, domnul em2006 nu vrea sa raspunda

domnul em2006 e in convalescenta dupa un infarct miocardic acut, stop cardiac, cu 10% sanse de supravietuire, asa ca a lasat-o mai moale cu depanarile.

Nu mai prestez in vechiul atelier, va ajut daca aveti unde sa-l duceti intr-un atelier in Bucuresti, adica pot asigura asistenta tehnica unui meserias ascultator, dispus sa se apuce de el.

E nevoie si de un sudor care stie wig aluminiu, nu incepator. Adica e mai greu ca la mig-mag unde mana se face repede si de catre incepatori.

Link spre comentariu

domnul em2006 e in convalescenta dupa un infarct miocardic acut, stop cardiac, cu 10% sanse de supravietuire, asa ca a lasat-o mai moale cu depanarile.

Nu mai prestez in vechiul atelier, va ajut daca aveti unde sa-l duceti intr-un atelier in Bucuresti, adica pot asigura asistenta tehnica unui meserias ascultator, dispus sa se apuce de el.

E nevoie si de un sudor care stie wig aluminiu, nu incepator. Adica e mai greu ca la mig-mag unde mana se face repede si de catre incepatori.

Multa Sanatate!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări