Nostalgic Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Salut stimati colegi ! Va rog sa ma ajutati sa gasesc schema pentru acest radio fabricat in 1956 de RFT - Rienzi 8 E 156. Va multumesc cu anticipatie. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Uitati aici schematic (3).pdf Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 17, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Multumesc mult , Domnule Tabacaru. Am gasit si eu schema pe radiomuseum, dar nu am putut sa descarc. Cum pot descarca scheme de pe acest sait? Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Dupa ce dati click pe schema sau documentul dorit,se deschide fereastra in care treceti numele ,prenumele si o adresa de e-mail. Bifati apoi pe "I'm not a robot" ,dpa care click pe "Request for a document". Apoi in adresa de e-mail pe care ati dat-o,primiti un atasament cu schema. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Dupa ce dati click pe schema sau documentul dorit,se deschide fereastra radiomuseum.PNG in care treceti numele ,prenumele si o adresa de e-mail. Bifati apoi pe "I'm not a robot" ,dpa care click pe "Request for a document". Apoi in adresa de e-mail pe care ati dat-o,primiti un atasament cu schema. multumesc si eu ! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum