adrian_pic Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) Daca nu ne chinuim sa progresam ramanem pe loc (la cheremul sistemul bancar centralizat). Normal ca bitcoin-ul nu este perfect, dar daca lumea nu doreste sa faca un pas inainte nu vom reusi sa avansam. Da, astazi sunt multi speculanti care se imbogatesc de pe seama bitcoin-ului (aceiasi speculanti care ii gasesti si la bursa). Nu-mi convine cand speculantii se imbogatesc si cand ma intalnesc cu altii asta este primul subiect care il pun pe tapet: cum se poate proteja moneda virtuala de speculanti? Eu incerc sa utilizez moneda virtuala doar pentru a face un pas inainte pe calea progresului nu pentru a ma imbogati (asa cum a fost si introducerea cardului pentru plata salariilor). Eu sunt contra monopolului si sustin concurenta. Normal ca o moneda trebuie sa aiba un curs foarte stabil pentru a fi credibila dar asta nu se face peste noapte. Speculantii si bisnitarii nu pot sa dispara peste noapte deci este inca de munca. Daca maine apare sub alta forma o concurenta la actualul sistem bancar si este superioara bitcoin-ului, eu sunt pentru! Editat Ianuarie 18, 2018 de adrian_pic Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Cine are mijloacele de oprire?! Cei care vor încasa banii reali în schimbul BTC...vor decide că s-a făcut destul ”mălai” ...și ar fi cazul să-și vadă de treburile lor!(de băieți smecheri) Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 dar $ ce are in spate? Fort Knox! ( + toate coloniile, pardon tarile in care au adus democratia) Stai calm, cunosc romani care si-au cumparat masina zbengoasa si incep sa isi faca vila de pe urma bitcoin-ilor. Si de pe urma Caritas-ului s-au imbogatit destui, masini, case, afaceri!!! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Daca cautati pe net o sa vedeti ca si bancile vor migra in viitor spre moneda virtuala (ideea de blockchain se pare ca le-a placut bancherilor) si ce m-a amuzat a fost faptul ca ei au declarat ca diferenta intre moneda lor virtuala si bitcoin va fi ca moneda lor va avea acoperire in bani adevarati. Tare, nu? elmar trezirea!!! Traim intr-o jungla! Pestele cel mare il mananca pe cel mic indiferent de culoare! Pe voi va deranjeaza bitcoin-ul dar stati neputinciosi in fata smecherilor de bani gata, care n-au batut un cui in viata lor. E clar ca un prostalau din ala ramane in chiloti daca este nevoit sa treaca la bitcoini. Dar chestia asta nu o observa nimeni. Pe mine nu ma deranjeaza un destept bogat ci idiotul putred de bogat cu IQ de copil! Sigur ca e tare, atita timp cit monedele virtuale se schimba pina la urma in bani adevararti! Am o senzatie asa, cum ca cei fraieriti (desi personal cred ca majoritatea romanilor doar se lauda si nu are cam nimeni btc) vor iesi in strada sa intrebe de ce banca nationala si isarescu nu i-au avertizat sa nu dea banii pe nimic! Si desigur, sa le dea guvernul inapoi banii pierduti aiurea! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 desi personal cred ca majoritatea romanilor doar se lauda si nu are cam nimeni btc Si cum te-as putea convinge? Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) "Normal ca bitcoin-ul nu este perfect, dar daca lumea nu doreste sa faca un pas inainte nu vom reusi sa avansam." De ce trebuie sa avansam in acest sens?! Avansul trebuie sa fie in tehnologie, in profitabilitate, intr-o viata mai buna. Banii au fost inventati de mult timp si au ceva in spate: munca, idei, servicii, inselaciuni, furtisaguri, aur, diamante etc. Acuma sa "sapi" cu scule ultramoderne si sa "scoti" ceva care valoreaza..ce? Eu inteleg ca trebuie facut ceva impotriva acestor profitori si excroci cu gulere albe dar nu, in numele schimbarii, inlocuim un sistem prost cu un altul, posibil, si mai prost pentru populime, desigur! Editat Ianuarie 18, 2018 de gica70 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 dar $ ce are in spate? Un stat cu un guvern si o banca ce urmaresc si ajuta la mentinerea stabilitatii monedei lor, stabilitatea monedei fiind de fapt cheia succesului ei? Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Si cum te-as putea convinge? Il pui sa isi faca un wallet si apoi ii transferi niste btc Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Un stat cu un guvern si o banca ce urmaresc si ajuta la mentinerea stabilitatii monedei lor, stabilitatea monedei fiind de fapt cheia succesului ei? Din cate stiu tiparnita de $ se afla in mana unor familii. Nu am cum sa am incredere in acele familii ca fac ceea ce spun cat timp acele familii fac ce vor. Noi avem un proverb: cine imparte, parte isi face. Nu poti sa umblii cu miere si sa nu te lingi pe degete. In general nu-mi place melodia: ai incredere in ceea ce iti spun ca oricum alta varianta nu ai. Si am vazut prin ce a trecut firma AIRBUS cand a vrut sa se se puna la tranta cu unchiul Sam. Si chinezii au luat-o peste bot cand au sustinut ideea ca si euro sa intre alaturi de $ ca valuta recunoscuta in toata lumea. Mult mai mult cred in euro fata de $. Aici sunt mai multe tari => mai multi ochi care privesc din mai multe unghiuri deci posibilitatea de frauda se reduce zic eu. Acum dupa ultimile alegeri din tara fagaduintei ... ce sa zic, nu mai cred deloc. As spune chiar ca dupa ultimile alegeri rusii i-au facut pe americani (culmea tot astia din IT de la rusi) Banii au fost inventati de mult timp Da insa tot timpul a fost un sistem centralizat si unii au fost mai smecheri decat altii. Eu am spus: urasc monopolul si sustin concurenta. Mie mi se pare mult mai periculos sa traiesc sub un monopol decat sub o concurenta (chiar feroce). Euro mi se pare o chestie mult mai corecta decat $. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 (editat) De pe FB citat: La fel ca JPMorgan Chase, BoA a menționat că clienții ar putea alege să utilizeze monedele digitale în locul serviciilor bancare tradiționale, iar competiția cripto ar putea forța institutia să adopte noi tehnologii. Goldman Sachs a făcut o abordare similară, spunând în depunerea sa că societatea ar putea deveni “expusă riscurilor legate de tehnologia distribuită a registrelor” datorită modului în care clienții se îndreaptă către noi produse financiare. Cu toate acestea, BoA a inclus, de asemenea, preocupări legate de respectarea reglementărilor privind combaterea spălării banilor și a cunoașterii clienților, având în vedere lipsa supravegherii reglementate a criptomonedelor. Aceasta este prima dată când JPMorgan a inclus criptomonedele în raportul său anual – termenul neaparand în anii precedenți. Declarația este notabilă atât datorită momentului aparitiei, cât și pentru că nu cu mult timp în urmă, directorul executiv al băncii, Jamie Dimon, a numit Bitcoin – o “fraudă”, spunând că piețele criptomonedelor erau “o bula” care se va sparge în cele din urmă. Chiar daca mai târziu a spus că a regretat comentariile, el nu și-a retras viziunea asupra unei eventuale prăbușiri iminente. Editat Martie 1, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Citat desi personal cred ca majoritatea romanilor doar se lauda si nu are cam nimeni btc Cunosc firme in Bucuresti care au bagat ~20.000 euro numai in cablurile electrice trifazice cu care-si alimenteaza placile video (2 cabluri de 3x300A si unul de 3x400A), cat au costat rack-urile, placile video, Asics-urile, serverele, ventilatoarele de 10.000mc/h, nu mai are rost sa vorbim...ca ametim! Au explodat preturile la placile video, numai PcGar...e a vandut in 2017 peste 35.000 placi video de mining, a ajuns componenta cu cele mai multe comenzi alaturi de surse. Deja sa spui in 2018 ca e vorba de o escrocherie, o metoda de prostit naivii dovedeste o mare ignoranta, ca se va sparge bula ori ba, ca va scadea sau va creste, asta e discutabil, ideea ca se investesc la nivel global sume de ordinul fantasticului in ferme de mining, se consuma cantitati de energie colosale, etc. Link spre comentariu
daniels Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 bitcoin este o ”bula” asa cum .com a fost o ”bula” pe la inceputurile internetului. Bineinteles ca cineva castiga, restul sunt entuziasti, Citat Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Acum 33 minute, Spitfire a spus: Cunosc firme in Bucuresti care au bagat ~20.000 euro numai in cablurile electrice trifazice cu care-si alimenteaza placile video (2 cabluri de 3x300A si unul de 3x400A), cat au costat rack-urile, placile video, Asics-urile, serverele, ventilatoarele de 10.000mc/h, nu mai are rost sa vorbim...ca ametim! Au explodat preturile la placile video, numai PcGar...e a vandut in 2017 peste 35.000 placi video de mining, a ajuns componenta cu cele mai multe comenzi alaturi de surse. Deja sa spui in 2018 ca e vorba de o escrocherie, o metoda de prostit naivii dovedeste o mare ignoranta, ca se va sparge bula ori ba, ca va scadea sau va creste, asta e discutabil, ideea ca se investesc la nivel global sume de ordinul fantasticului in ferme de mining, se consuma cantitati de energie colosale, etc. Desigur! tota lumea stie ca banii, plusvaloarea in general se produc de placile grafice in timpul cind consuma curent aiurea! Sa vedeti ce se va dezvolta in curind piata afacerilor de pompe funerare, cosciuge, cruci, cavouri si alte cele necesare celor care vor incepe sa sara de la etajul 30 sau sau vor alege alta metoda pentru a se sinucide! Asta in cazul in care nu se va alege praful de toti! S-o credeti voi ca asa se produc banii! Link spre comentariu
maxente Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Aiurea ! Nu sare nici dracu pe geam ! Aia care au bagat bani in asa ceva, cu siguranta si-au asumat un risc, mai ales ca nimeni nu garanteaza ca maine pica sau nu. O alta chestie e ca cei care au bagat bani multi in asa ceva nu sunt niste praduitori care nu au bani nici de o eugenie, aia oricum au o gramada de bani, deci nu avem pe cine plange. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Pana sa fie vreo problema majora, isi scot banii investiti, cu profit serios, oricum nu se sinucide nimeni daca se prabuseste bitcoin-ul, mai exista alte n criptomonede...mineaza Ethereum sau altceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate