Marele Savant Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Imi pare rau, n-am nimic cu nimeni si nu vreau sa atac pe nici unul, dar e mult habarnism in subiectul asta. Uita-te la cei care spun ca e o excrocherie cu aceste monede, nici nu s-au obosit sa citeasca despre ele. Iti spun si de ce, pentru ca si daca citesc oricum nu vor pricepe si e mai simplu sa spui ''lasa-ma frate cu astea ca e vrajeala, caritas excrocherie...'' Ne bagam in discutii ca musca in lapte. Daca Vasile ar fi bagat contor la numarul de postari, unii ar fi fost campioni acum ! Din cele spuse, rezulta ca dv. sinteti foarte priceput asa ca va rog sa ne luminati si pe noi! P.S. Tot mega teapa este! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Sunt curios daca va cadea vreodata ca valoare cum a facut-o acum ceva timp cind ajunsese la 400 dolari de la o mie...Oricum , in ianuarie era pe la 1000$ , iunie - 3000$. Acum a urcat la cer... https://www.digi24.ro/opinii/fenomenul-bitcoin-explicat-844750 De ce? Vrei sa razi de cei care au investit in bitcoini? Vrei sa te simti destept? Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 "Am un prieten care lucreaza la o masinarie d-asta de sapat... A cumparat in prima faza 3 placi de baza si 6 placi video care insumeaza vreo 10.000E" Mai bine sapi la puturi pentru apa si pompe de caldura de banii astia! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Din cele spuse, rezulta ca dv. sinteti foarte priceput asa ca va rog sa ne luminati si pe noi! In postul 29 am pus niste informatii. Ce nu ai inteles din acele informatii? Sau poate este bine sa intreb : ce ai inteles din acele informatii? Asa vedem si zelul ori interesul tau pentru a te lumina. Link spre comentariu
overdrive Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 De ce? Vrei sa razi de cei care au investit in bitcoini? Vrei sa te simti destept? Nu.Mi-am exprimat decit curiozitatea.Pot sa te asigur ca nu ma simt prost.De restul au treaba altii sa ma laude daca vor.Hai sa revenim la subiect . Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Nu e vorba de asta. Ideea e că bitcoin nu e susţinut economic de nimic altceva, lumea va renunţa la un moment dat să plătească astfel de preţuri, iar echivalentul în monedă clasică se va duce în cap. Link spre comentariu
overdrive Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Nu e vorba de asta. Ideea e că bitcoin nu e susţinut economic de nimic altceva, lumea va renunţa la un moment dat să plătească astfel de preţuri, iar echivalentul în monedă clasică se va duce în cap. Asta era genul de raspuns pe care vrea omul sa il citeasca. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) Asta era genul de raspuns pe care vrea omul sa il citeasca. Mai corect spus : asta este genul de raspuns care spera multi sa se intample. Stai calm, cunosc romani care si-au cumparat masina zbengoasa si incep sa isi faca vila de pe urma bitcoin-ilor. P.S. Am pus o poza cu ceva posturi in urma. Deci poate pica bitcoin-ul ca sunt alte monede care se ridica. Unele din ele au rezolvat problemele pe care le intampina bitcoin-ul (numar limitat, cost per tranzactie mare, etc. ) Ethereum is an open-source, public, blockchain-based distributed computing platform featuring smart contract (scripting) functionality.[3] It provides a decentralized Turing-complete virtual machine, the Ethereum Virtual Machine (EVM), which can execute scripts using an international network of public nodes. Ethereum also provides a cryptocurrency token called "ether", which can be transferred between accounts and used to compensate participant nodes for computations performed.[4] "Gas", an internal transaction pricing mechanism, is used to mitigate spam and allocate resources on the network.[3][5] Ethereum was proposed in late 2013 by Vitalik Buterin, a cryptocurrency researcher and programmer. Editat Ianuarie 18, 2018 de adrian_pic Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) Da...și eu știu pe cineva care și-a făcut palat în urma caritasului... Și în cazul ăsta și în cazul caritasului...doar unii câștigă/au câștigat (foarte puțini) restul au pierdut din cauza lăcomiei lor! Editat Ianuarie 18, 2018 de elmar Link spre comentariu
overdrive Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Mai corect spus : asta este genul de raspuns care spera multi sa se intample. Stai calm, cunosc romani care si-au cumparat masina zbengoasa si incep sa isi faca vila de pe urma bitcoin-ilor. P.S. Am pus o poza cu ceva posturi in urma. Deci poate pica bitcoin-ul ca sunt alte monede care se ridica. Unele din ele au rezolvat problemele pe care le intampina bitcoin-ul (numar limitat, cost per tranzactie mare, etc. ) Am citit postul 29 si este ok.Adica putem sa zicem ca bitcoin-ul este a doua "descalecare'" de cind s-a renuntat la aur ca si referinta monetara? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Daca cautati pe net o sa vedeti ca si bancile vor migra in viitor spre moneda virtuala (ideea de blockchain se pare ca le-a placut bancherilor) si ce m-a amuzat a fost faptul ca ei au declarat ca diferenta intre moneda lor virtuala si bitcoin va fi ca moneda lor va avea acoperire in bani adevarati. Tare, nu? elmar trezirea!!! Traim intr-o jungla! Pestele cel mare il mananca pe cel mic indiferent de culoare! Pe voi va deranjeaza bitcoin-ul dar stati neputinciosi in fata smecherilor de bani gata, care n-au batut un cui in viata lor. E clar ca un prostalau din ala ramane in chiloti daca este nevoit sa treaca la bitcoini. Dar chestia asta nu o observa nimeni. Pe mine nu ma deranjeaza un destept bogat ci idiotul putred de bogat cu IQ de copil! Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Traim intr-o jungla! Pestele cel mare il mananca pe cel mic indiferent de culoare! Pe voi va deranjeaza bitcoin-ul dar stati neputinciosi in fata smecherilor de bani gata, care n-au batut un cui in viata lor. E clar ca un prostalau din ala ramane in chiloti daca este nevoit sa treaca la bitcoini. Dar chestia asta nu o observa nimeni. Pe mine nu ma deranjeaza un destept bogat ci idiotul putred de bogat cu IQ de copil! Oare eu trebuie să mă trezesc!? Cine vă tot spune asta de o bucată de vreme!? Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) Din cele spuse, rezulta ca dv. sinteti foarte priceput asa ca va rog sa ne luminati si pe noi! P.S. Tot mega teapa este! Din pacate eu nu pot lumina pe nimeni. Cand un om nu vrea sa aiba mintea deschisa la lucruri noi si e tot timpul negativist, n-ai cum sa ii explici nimic, el nu o sa vrea sa inteleaga nimic. @icar Ce are in spate moneda asta ??? Pai ne are pe noi, pe mine, pe tine, pe x pe y. Noi ajutam la circulatia acestei monede, noi ii dam valoare mica, mare, cum o fi ea Editat Ianuarie 18, 2018 de maxente Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Aici sînt de acord cu Marele Savant, e o mega-ţeapă la fel cum au fost francii elveţieni acum o decadă. Tre' să fii un pic dus să intri la speculă pe o piaţă atît de volatilă. Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Vor fi putini care castiga si multi care pierd; asta daca se doreste stop joc. Cine are mijloacele de oprire?! Link spre comentariu
Postări Recomandate