Kreator Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 (editat) Manele are pe el manca-ti-as? ledger nano S Editat Ianuarie 17, 2018 de Kreator Link spre comentariu
DIYWorks Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Ba da, dar consumi curent de 20 euro, ca sa minezi 2 centi...convenabil? Majoritatea oricum consuma curent in prostie stand ore intregi la PC...macar sa aiba impresia ca nu stau degeaba ) Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 (editat) Manele are pe el manca-ti-as? ledger nano S Ledger-ul e plin de manele! Editat Ianuarie 17, 2018 de adrian_pic Link spre comentariu
ndor Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Este la fel de rahat precum Caritasul. Sau cei care au luat bani de la caritas nu au putut sa-i foloseasca pentru ca puteau? sint tare curios sa vad si eu in contabilitatea unei firme, cel putin in romania, cum tine evidenta acestor monede! tare imi este ca la ei in conturi ajung bani adevarati! Apropo, cred ca valoarea acestor monede creste exact cum a crescut valoarea unui amplificator stereo cu mba810 recuperat dintr-un picup, pe care eu si un fost coleg ni-l tot vindeam unul altuia, pe bani sau la schimb de nenumarate ori. Pina la urma am avut eu un ciubuc si am refolosit integratele terminind cu tranzactiile. Altfel, poate, ajungeau si placile de amplificator audio pe post de moneda! Or fi bagat Caritas-ul in ATM ?|!! http://bitcoinromania.ro/blog/bancomat/ghid-robocoin-atm/ http://www.bihon.ro/bitcoin-coboara-in-strada-la-oradea-2/1382251 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Cica e din cauza chinezilor, ca vand ce au produs deoarece li se interzice minereala, ca sug mult curent.[...] Pai deh... asta-i "independenta" monedelor "independente", in numai 4 saptamani urca sau scad cu 50% doar pentru ca a stranutat chinezul! Sa fi tot luat salariul in BTC in urma cu 4 saptamani cad era 19000 si azi sa vezi ca valoreaza numai jumatate, nu-i asa? Si ce ar fi facut o firma care astfel ar fi dat faliment? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Cred ca unii nici macar nu s-au obosit sa citeasca pe net cum sta treaba cu moneda virtuala. Daca ar fi fost doar bitcoin-ul se putea fabula orice, dar cat timp codul sursa a fost pus free pe internet si altii l-au luat si l-au modificat si au creat o alta moneda apoi au atras mustele la moneda lor mi se pare o aberatie sa se mai fabuleze. Deci totul se poate verifica si bitcoin-ul are atatia dusmani (guverne, banci, etc.) asa ca daca era ceva ascuns s-ar fi aflat din 2009 si pana astazi. Mai jos se vede clar felia bleu care reprezinta alte peste 700 de monede virtuale. Bitcoin-ul a fost primul si de aceea doar in bitcoini se accepta plati (poate fi comparat cu $ dar nu inseamna ca doar bitcoin-ul exista) dar in viitor cred ca se va trece la alta moneda superioara care va mai elimina din problemele bitcoin-ului. Numarul de $ este nelimitat (se devalorizeaza si creste numarul $-larilor pusi in circulatie). Deci eu zic ca este bine intai sa ne documentam si apoi sa incepe cu scenarita. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Tot o megaexcrocherie este, indiferent cum este prezentata si impachetata! Link spre comentariu
DIYWorks Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Parerea mea ca esti foarte aproape.... Ia gandeste-te la "amaratul" ala de algoritm de encriptie al hitelristilor din ENIGMA...cu 3 rotoare i-l spargi imediat dar cu doar 4 nu prea....cam astepti....si discutam de un algo de mai bine de 70 ani ! Cine a pus pe toti fraierii aia sa "mineze" o fac pentru ca TOATA PUTEREA COMPUTATIONALA DISPONIBILA din acest moment NU AJUNGE pentru ce au nevoie "baietii desteptii". Chestia interesanta e ca "premiul" i-l primesc doar "unii" care probabil fac parte din "club".,...restul cumpara hardware la greu, mai pun si ei mana pe ceva "firimituri" de ca$$caval pe care si acel putin ca$$ le este luat din mana la bursa Ce mama zmeului vor sa "sparga" jmecherii aia nu stiu,....ca o fi vorba de ceva tehnologii ET , ca e legat de anume accese in anume locuri de pe acest pamant, ca e vorba SETI@home mascat chiar nu stiu, doar presupun. Iar ca sa participe tot mai multi la acest minerit trebuie sa oferi la modul cat mai palpabil si ceva rezultate sub forma de bani reali. SETI nu e nevoie sa se mascheze...au aplicatia lor ce ruleaza ca screensaver,o poti instala oricand Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 (editat) Cred ca unii nici macar nu s-au obosit sa citeasca pe net cum sta treaba cu moneda virtuala. Daca ar fi fost doar bitcoin-ul se putea fabula orice, dar cat timp codul sursa a fost pus free pe internet si altii l-au luat si l-au modificat si au creat o alta moneda apoi au atras mustele la moneda lor mi se pare o aberatie sa se mai fabuleze. Deci totul se poate verifica si bitcoin-ul are atatia dusmani (guverne, banci, etc.) asa ca daca era ceva ascuns s-ar fi aflat din 2009 si pana astazi. Imi pare rau, n-am nimic cu nimeni si nu vreau sa atac pe nici unul, dar e mult habarnism in subiectul asta. Uita-te la cei care spun ca e o excrocherie cu aceste monede, nici nu s-au obosit sa citeasca despre ele. Iti spun si de ce, pentru ca si daca citesc oricum nu vor pricepe si e mai simplu sa spui ''lasa-ma frate cu astea ca e vrajeala, caritas excrocherie...'' Ne bagam in discutii ca musca in lapte. Daca Vasile ar fi bagat contor la numarul de postari, unii ar fi fost campioni acum ! Editat Ianuarie 17, 2018 de maxente Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Eu am zis, nu am dat cu parul. Intreb, totusi, aceasta moneda virtuala, ce are in spate???? Link spre comentariu
overdrive Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Eu am zis, nu am dat cu parul. Intreb, totusi, aceasta moneda virtuala, ce are in spate???? Foarte buna intrebare! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Eu am zis, nu am dat cu parul. Intreb, totusi, aceasta moneda virtuala, ce are in spate???? dar $ ce are in spate? Link spre comentariu
overdrive Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Dolarul are in spate o tiparnita!Si razboaie. Nu astfel de raspunsuri cautam.Bitcoinul cum are efectiv valoare ( exceptind faza cu incredea intr-o moneda ) Nu fac misto doar vreau sa aflu ca ce am citi de pe net m-a ametit.Inca nu realizez daca este moneda virtuala creata pentru a ocoli sistemul bancar ( cu bunele si relele lui ). Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Nu are o valoare intrinsecă, de aia e volatilă în ultimul hal. A fost creat (şi) pentru a ocoli sistemele bancare, iar valoarea lui e cea percepută de utilizatori. Dacă se înţeleg la preţ şi poate circula de la unul la altul e la fel ca orice alt schimb valutar. Link spre comentariu
overdrive Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Asta am perceput din ce am citit una alta.Sunt curios daca va cadea vreodata ca valoare cum a facut-o acum ceva timp cind ajunsese la 400 dolari de la o mie...Oricum , in ianuarie era pe la 1000$ , iunie - 3000$. Acum a urcat la cer... https://www.digi24.ro/opinii/fenomenul-bitcoin-explicat-844750 Link spre comentariu
Postări Recomandate