Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Este la fel de rahat precum Caritasul. Sau cei care au luat bani de la caritas nu au putut sa-i foloseasca pentru ca puteau? sint tare curios sa vad si eu in contabilitatea unei firme, cel putin in romania, cum tine evidenta acestor monede! tare imi este ca la ei in conturi ajung bani adevarati!

Apropo, cred ca valoarea acestor monede creste exact cum a crescut valoarea unui amplificator stereo cu mba810 recuperat dintr-un picup, pe care eu si un fost coleg ni-l tot vindeam unul altuia, pe bani sau la schimb de nenumarate ori. Pina la urma am avut eu un ciubuc si am refolosit integratele terminind cu tranzactiile. Altfel, poate, ajungeau si placile de amplificator audio pe post de moneda!

Or fi bagat Caritas-ul in ATM ?|!!

http://bitcoinromania.ro/blog/bancomat/ghid-robocoin-atm/

http://www.bihon.ro/bitcoin-coboara-in-strada-la-oradea-2/1382251

Link spre comentariu

Cica e din cauza chinezilor, ca vand ce au produs deoarece li se interzice minereala, ca sug mult curent.[...]

Pai deh... asta-i "independenta" monedelor "independente", in numai 4 saptamani urca sau scad cu 50% doar pentru ca a stranutat chinezul!

Sa fi tot luat salariul in BTC in urma cu 4 saptamani cad era 19000 si azi sa vezi ca valoreaza numai jumatate, nu-i asa?

Si ce ar fi facut o firma care astfel ar fi dat faliment?

Link spre comentariu

Cred ca unii nici macar nu s-au obosit sa citeasca pe net cum sta treaba cu moneda virtuala. Daca ar fi fost doar bitcoin-ul se putea fabula orice, dar cat timp codul sursa a fost pus free pe internet si altii l-au luat si l-au modificat si au creat o alta moneda apoi au atras mustele la moneda lor mi se pare o aberatie sa se mai fabuleze. Deci totul se poate verifica si bitcoin-ul are atatia dusmani (guverne, banci, etc.) asa ca daca era ceva ascuns s-ar fi aflat din 2009 si pana astazi.

Mai jos se vede clar felia bleu care reprezinta alte peste 700 de monede virtuale.

Crypto-currency_market_capitalizations.p

Bitcoin-ul a fost primul si de aceea doar in bitcoini se accepta plati (poate fi comparat cu $ dar nu inseamna ca doar bitcoin-ul exista) dar in viitor cred ca se va trece la alta moneda superioara care va mai elimina din problemele bitcoin-ului. Numarul de $ este nelimitat (se devalorizeaza si creste numarul $-larilor pusi in circulatie).

Deci eu zic ca este bine intai sa ne documentam si apoi sa incepe cu scenarita.

Link spre comentariu

Parerea mea ca esti foarte aproape.... :)

codul_gps.jpg

Ia gandeste-te la "amaratul" ala de algoritm de encriptie al hitelristilor din ENIGMA...cu 3 rotoare i-l spargi imediat dar cu doar 4 nu prea....cam astepti....si discutam de un algo de mai bine de 70 ani !

Cine a pus pe toti fraierii aia sa "mineze" o fac pentru ca TOATA PUTEREA COMPUTATIONALA DISPONIBILA din acest moment NU AJUNGE pentru ce au nevoie "baietii desteptii".

Chestia interesanta e ca "premiul" i-l primesc doar "unii" care probabil fac parte din "club".,...restul cumpara hardware la greu, mai pun si ei mana pe ceva "firimituri" de ca$$caval pe care si acel putin ca$$ le este luat din mana la bursa :)

Ce mama zmeului vor sa "sparga" jmecherii aia nu stiu,....ca o fi vorba de ceva tehnologii ET , ca e legat de anume accese in anume locuri de pe acest pamant, ca e vorba SETI@home mascat chiar nu stiu, doar presupun.

Iar ca sa participe tot mai multi la acest minerit trebuie sa oferi la modul cat mai palpabil si ceva rezultate sub forma de bani reali.

SETI nu e nevoie sa se mascheze...au aplicatia lor ce ruleaza ca screensaver,o poti instala oricand

Link spre comentariu

Cred ca unii nici macar nu s-au obosit sa citeasca pe net cum sta treaba cu moneda virtuala. Daca ar fi fost doar bitcoin-ul se putea fabula orice, dar cat timp codul sursa a fost pus free pe internet si altii l-au luat si l-au modificat si au creat o alta moneda apoi au atras mustele la moneda lor mi se pare o aberatie sa se mai fabuleze. Deci totul se poate verifica si bitcoin-ul are atatia dusmani (guverne, banci, etc.) asa ca daca era ceva ascuns s-ar fi aflat din 2009 si pana astazi.

Imi pare rau, n-am nimic cu nimeni si nu vreau sa atac pe nici unul, dar e mult habarnism in subiectul asta. Uita-te la cei care spun ca e o excrocherie cu aceste monede, nici nu s-au obosit sa citeasca despre ele. Iti spun si de ce, pentru ca si daca citesc oricum nu vor pricepe si e mai simplu sa spui ''lasa-ma frate cu astea ca e vrajeala, caritas excrocherie...'' Ne bagam in discutii ca musca in lapte.

Daca Vasile ar fi bagat contor la numarul de postari, unii ar fi fost campioni acum !

Editat de maxente
Link spre comentariu

Dolarul are in spate o tiparnita!Si razboaie. Nu astfel de raspunsuri cautam.Bitcoinul cum are efectiv valoare ( exceptind faza cu incredea intr-o moneda ) Nu fac misto doar vreau sa aflu ca ce am citi de pe net m-a ametit.Inca nu realizez daca este moneda virtuala creata pentru a ocoli sistemul bancar ( cu bunele si relele lui ).

Link spre comentariu

Nu are o valoare intrinsecă, de aia e volatilă în ultimul hal. A fost creat (şi) pentru a ocoli sistemele bancare, iar valoarea lui e cea percepută de utilizatori. Dacă se înţeleg la preţ şi poate circula de la unul la altul e la fel ca orice alt schimb valutar.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări