Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Treaba lor ce cred, insa ar fi bine sa inceapa sa citeasca informatia de pe net si atunci "se vor lepada de ce au crezut" in paranoia lor. Un bitcoin se lanseaza la fiecare 10 minute, sau mai corect spus toata reteaua de mineri reuseste sa rezolve un bloc in 10 minute. De retinut ca indiferent cati mineri activi sunt la un moment dat tot 10 minute dureaza rezolvarea unui bloc (exista un coeficient de dificultate care creste in cazul cresterii numarului de mineri activi si scade in cazul diminuarii minerilor activi permitand ca timpul de rezolvare sa ramana 10 minute). La bitcoini datorita faptului ca sunt foarte multi mineri activi coeficientul de dificultate este foarte mare. Multi mineri de talie mica doar consuma curent nereusind sa produca nimic.

Exista cateva metode pentru a intra in posesie de bitcoini: minerit (exclus in RO, as tinde sa cred ca nu mai exista nimeni in RO care sa mineze bitcoini), cumparat direct (dai banu' si iei bitcoin-ul) si schimb (dai o alta moneda virtuala, litecoin, ethereum, etc. contra bitcoini).

Acum in RO sunt multi care mineaza ETH (ethereum sau cum ii spunem noi romanii eteri). Daca platesti curentul ce iei pe mere dai pe pere, dar daca ai o sursa de energie gratuita poti sa castigi de exemplu pe luna in jur de 400 de lei daca ai investit intr-un miner de 13.000 lei.

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Sunt doua feluri de banci. Bancile de economii lucreaza cu banii deponentilor, care nu vor sa riste. Bancile de investitii (fara ghiseu) lucreaza cu banii investitorilor, de acord sa riste pentru un profit mai mare. Toate bancile traiesc din munca lor si nu-si risca propriul capital, depus in cele mai sigure banci.

Nebunia cu Bitcoin aduce cele mai mari castiguri producatorilor de echipament de calcul, dar si pe alte piete. Mineritul este doar un pretext costisitor.

Tranzactiile cu criptomonede seamana mai mult cu o bursa de actiuni decat cu o banca. Aduc venituri tuturor, atat timp cat valoarea lor este in crestere. Este ca si cum niste oameni arunca o grenada aprinsa de la unul la altul si sunt platiti pentru asta. Ultimul o incurca. Crahul bursei din New York a durat cam o saptamana, dar crahul unei criptomonede va dura mai putin de un minut. Nu se stie cand fitilul s-a terminat.

Link spre comentariu

Oare mi se pare mie sau pute a Caritas????

Nu amesteca un rahat de joc piramidal cu o moneda virtuala. Vezi ca si in Romania sunt o groaza de firme care accepta ca plata bitcoini. Sa zicem ca romanii sunt prosti dar Ii crezi asa prosti pe aia de la Microsoft sau SubWay ori LOT Polish Airline (Tarom-ul polonezilor dar care are si zboruri peste ocean!!!) sa accepte bitcoini daca putea a caritas?

Link spre comentariu

Oare mi se pare mie sau pute a Caritas????

E pe aproape...mai degraba pute a banca! Azi e bancherul...maine se trag portile si nu mai e bancherul.....un motiv se gaseste, i-a murit pisica! Bancherul isi ia banii si dispare...iar restul ramane cu degetul in gura. Pe cine sa dai in judecata si de ce sa-l dai in judecata? Pentru faptul ca eu am fost un dobitoc si toata munca mea am investit-o in cai verzi pe pereti? Imi merit soarta din plin......!

Si stati linistiti ca in spatele acestei mizerii se ascund tot firmele puternice...alt mod de a extrage bani de la prostime.

Sunt convins ca peste ceva timp nu se va mai auzi nimic de aceasta moneda virtuala...de fapt o moneda care nu exista!

Editat de mac01
Link spre comentariu

10k azi. In crestere negativa

Cica e din cauza chinezilor, ca vand ce au produs deoarece li se interzice minereala, ca sug mult curent. Aia au cele mai mari ferme in China de minerit bitcoini si acolo se produc marea majoritate.

Acum e momentul sa se cumpere bitcoini sau alte monede ca sunt in scadere !

@adrian_pic, e cam greu sa le explici unor negativisti convinsi cum sta treaba, ei tot un caritas il vad. Deh... sechelele trecutului !

@cocochannel, daca procesorul ala are instructiuni AES, AVX sau chiar AVX2, poti mina monero, de ex. sau o moneda care merge numai cu procesorul, cu algoritm HODL

Link spre comentariu

Nu amesteca un rahat de joc piramidal cu o moneda virtuala. Vezi ca si in Romania sunt o groaza de firme care accepta ca plata bitcoini. Sa zicem ca romanii sunt prosti dar Ii crezi asa prosti pe aia de la Microsoft sau SubWay ori LOT Polish Airline (Tarom-ul polonezilor dar care are si zboruri peste ocean!!!) sa accepte bitcoini daca putea a caritas?

Este la fel de rahat precum Caritasul. Sau cei care au luat bani de la caritas nu au putut sa-i foloseasca pentru ca puteau? sint tare curios sa vad si eu in contabilitatea unei firme, cel putin in romania, cum tine evidenta acestor monede! tare imi este ca la ei in conturi ajung bani adevarati!

Apropo, cred ca valoarea acestor monede creste exact cum a crescut valoarea unui amplificator stereo cu mba810 recuperat dintr-un picup, pe care eu si un fost coleg ni-l tot vindeam unul altuia, pe bani sau la schimb de nenumarate ori. Pina la urma am avut eu un ciubuc si am refolosit integratele terminind cu tranzactiile. Altfel, poate, ajungeau si placile de amplificator audio pe post de moneda!

Link spre comentariu

Azi e bancherul...maine se trag portile si nu mai e bancherul.....un motiv se gaseste, i-a murit pisica! Bancherul isi ia banii si dispare...iar restul ramane cu degetul in gura.

Ce va mai place sa va luati de banci, Caritas si altele care la un moment dat erau speranta voastra de imbogatire!!! Dar in ograda voastra va uitati?

Editat de Kreator
Link spre comentariu

Ce va mai place sa va luati de banci, Dar in ograda voastra va uitati?

Asta suna ca si cum ai incerca sa faci comparatie intre o furnica si un leu! Foarte tare! Esti bancher?

Eu n-am jucat la Caritas...ca nu m-au invatat parintii mei sa cred ca tot ce zboara se mananca...si nici nu m-am imprumutat vreodata la banca. Am avut banul meu muncit de mainile mele...si nu l-am dat la "smecheri'" niciodata!

Cea mai usoara metoda de imbogatit in ziua de azi...inselaciunea combinata cu naivitatea omului. Eu nu vreau sa ma imbogatesc....ca nu ma duc cu banii in groapa...sunt multumit ca am ce pune pe masa si reusesc sa-mi traiesc viata decent.

Acum cateva zile m-a sunat un domn de la un fond de investitii...alta mizerie. Wall Street...ce sa mai!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Sunt site-uri care fac bitcoin cu procesorul tau , am instalat in chrome browser addon-ul "minerblock" . Ideea de bitcoin a fost deturnata (ca orice lucru bun)>Imaginati-va o moneda comuna (internationala) fara dobinda fara paritate fara impozitare intr-un cuvint unica , borfasii credeti ca vor sta deoparte mai ales bancherii care conduc state si guverne ??????????

Link spre comentariu

Sunt site-uri care fac bitcoin cu procesorul tau , am instalat in chrome browser addon-ul "minerblock" . Ideea de bitcoin a fost deturnata (ca orice lucru bun)>Imaginati-va o moneda comuna (internationala) fara dobinda fara paritate fara impozitare intr-un cuvint unica , borfasii credeti ca vor sta deoparte mai ales bancherii care conduc state si guverne ??????????

Nu stiu ce se intelege prin borfas, dar ca sa umblii cu bitcoini iti trebuie totusi un minim de cunostinte pe care vechiul speculant cu casa de schimb valutar nu cred ca le stapaneste.

Daca ii arat asa ceva:

portofel.jpg

cred ca ramane blocat si apoi ma intreaba cati giga are stick-ul USB

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări