Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Alt topic de scandal despre bitcoin?! Mai oameni buni, intelegeti odata ca minarea de bitcoini nu e pentru gugustiuci ca noi care traiesc cu 2500 de lei pe luna, e pentru barosani care risca 150.000-200.000$ sau mai mult, la ora actuala fara cateva sute de placi video dedicate, ceva rack-uri ASIC care costa cat o masina, ventilatoare de 10.000 mc/h si vreo 30-40 MWh(megawatti ora) consumati lunar n-ai cum sa minezi cu profit.

De vreo saptamana nu mai gasesti niciunde placi video de minat, e criza peste tot, s-au vandut ca painea calda, cum scoate un importator 100-200 buc. se vand instant, e pustiu la toti.

https://www.pcgarage.ro/placi-video-mining/

Link spre comentariu

Gasesti 1060 / 1070 / 1080TI daca stii sa cauti. Pe BTC si culmea chiar si pe LTC (cotatie mult mai joasa) nu mai e rentabil sa mintezi cu GPU, dai mai mult pe hardware + curent.

https://www.litecoinpool.org/register

IMPORTANT: Before registering, you must acknowledge that trying to mine litecoins with commodity hardware (CPUs, GPUs, phones, etc.) is unprofitable, and that signing up for an account is pointless unless you own specialized hardware (i.e. ASIC miners).

@rares01 poti castiga sau pierde din BTC, ETH, LTC ... prin simpla "specula" a cotatiei. De ieri pe azi puteai pierde (teoretic) cel putin 2000$ pentru 1BTC dar poate maine castigi 3000$. Monezile astea virtuale sunt extrem de fluctuante si totul tine de fler, noroc si prin ce cercuri virtuale te invarti.

Link spre comentariu

da, l-am vizitat si pe celalalt...tot fara raspuns..

Am un prieten care lucreaza la o masinarie d-asta de sapat...

A cumparat in prima faza 3 placi de baza si 6 placi video care insumeaza vreo 10.000E

Continuam?

Si da, face bani, dar investitia initiala e enorma. Mai bine iti faci un biznis la care te pricepi, si muncesti.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări