luk81 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Va salut! Ma confrunt cu urmatoarea problema: la masina personala, passat b6, nu mai functioneaza incalzirea auxiliara. Radiatorul electric e format din 3 elemente de incalzire care sunt bune, problema este la modulul electronic care le comanda. Vreau sa ma ajutati daca puteti cu niste sfaturi. Cum as putea alimenta rezistentele de incalzire in afara de metoda releelor? Ele sunt alimentate prin tranzistoare L1404S si fiecare rezistenta trage cam 20-25A. Am incercat sa dau plus pe poarta mos-ului printr-o rezistenta de 100k, dar se incalzeste tranzistorul... Link spre comentariu
adynel Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 (editat) Am vazut la sectiunea " vînzări " ceva modul de termostat la 12 V . Editat Ianuarie 15, 2018 de adynel Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 http://www.datasheetspdf.com/pdf/627089/InternationalRectifier/L1404S/1 Link spre comentariu
bamseflorin Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Vezi ca e o problema la modulul care comanda rezistentele de putere ( lipituri reci ). Daca cauti bine pe forumul dedicat VW o sa gasesti care sunt rezistentele la care trebuiesc refacute lipiturile. Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Incearca cu 470ohm-1k sa dai 12V pe poarta mos-ului, cu 100k nu incarci suficient poarta Link spre comentariu
alin 105 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Am avut aceeasi problema la Octavia 2 diesel 1.9. Confirm cele spuse de colegul bamseflorin ,este o defectiune cunoscuta de lipituri "reci" la cele 5 rezistente SMD de pe placa electronica, eu mi-am reparat aceasta incalzire auxiliara care costa "doar" 1400 lei, prin refacerea acelor lipituri. https://vwforum.ro/topic/87518-auxiliar-heating/ Link spre comentariu
luk81 Postat Februarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 Stiu de problema lipiturilor reci, le-am refacut acum catva timp dar fara rezultat. Am apelat la metoda releelor, functioneaza de 2 saptamani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum