Vizitator rego Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 @rego , din pacate mai trebuie sa fi si artist un pic pentru a seta corect un smart tv. De aia exista in setari anumite reglaje . Altfel venea el presetat din fabrica cu setarile default si te uitai la el cum puteai . Si din si mai multe "pacate" se pare ca un smart tv de cele mai multe ori e mai "smart " decat posesorul lui . Stiu f bine cum sta treaba,dar daca un tv te depaseste ca si complexitate si-l cumperi ca-i la moda si da bine in camera de oaspeti,iti meriti soarta. La fel si cu telefoanele. Utilizare la maxim pe facebuci,in rest,pauza. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Televizoarele radiaza foarte puternic, atat CRT-urile cat si LCD-urile!!!! Realitatea demonstreaza fara echivoc ca radiatiile produse de TV sunt extrem de nocive si pot afecta foarte grav sanatatea, s-a dovedit mai ales faptul ca materia cenusie din creier si sanatatea mentala pot fi foarte grav afectate. Stiu de cetateni care din cauza ca s-au uitat prea mult la televizor, le-a fost atat de grav afectat creierul si au inceput sa o ia razna atat de rau, incat imediat dupa ce s-au uitat la TV au ajuns sa creada de exemplu ca niste animale precum cainii demonstreaza in strada platiti fiind de Soros, ori au ajuns sa creada si sa fie chiar absolut convinsi ca cetatenii cei mai potriviti pentru a modifica legile din Codul Penal ar fi - ptiu!, piei Satana!!! - taman politicienii infractori! De aceea sfatul meu este nu sa cumparati HD sau full HD, nu LED sau CFL, nu mari sau mici, ci sa cautati si sa cumparati niste TV-uri care nu cauzeaza asemenea afectiuni grave care-s mai periculoase chiar si decat radiatiile produse de o eventuala supernova din proximitatea sistemului nostru solar! Eu, ca sa fiu absolut sigur, de vreo 10 ani folosesc numai si numai TV LCD (de fapt monitoare TFT cu tuner incorporat) modeste, similare cu cel de mai jos (910MP si 911MP) dar asamblate de mine personal din subansamble noi ce-mi ramasesera in service. Aceste modele mai vechi sunt suficiente pentru mine deoarece viata mea nu este TV-ul, si tocmai de aceea chiar si daca de aproape un an m-am mutat in casa noua inca nu am cumparat vreun alt TV mai "bun" desi am reparat destule, preferand pana de curand -ca multi altii de pe aici- nu sa cheltuiesc banii pe TV-uri ci sa-i castig din TV-uri. Aceste modele mai vechi sunt foarte bine ecranate (sunt complet inchise cu ecran metalic in spate, in interior) si cred ca d'aia nu emit radiatii d'alea nocive, ba chiar atunci cand la TV inainte de alegeri unii au emis radiatii foarte periculoase promitand mariri de salarii cu nemiluita, sute si sute de km de autostrazi care vor intesa tara, locuri de munca, liniste si stabilitate, etc...., nu numai ca eu nu am fost afectat de aceste radiatii si deci nu i-am crezut, dar pe mine atunci chiar m-a apucat rasul, semn clar ca TV-ul respectiv asamblat de mine e ok si nu emite radiatii care sa ma afecteze! Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Televizoarele radiaza foarte puternic, atat CRT-urile cat si LCD-urile!!!! Realitatea demonstreaza fara echivoc ca radiatiile produse de TV sunt extrem de nocive si pot afecta foarte grav sanatatea, s-a dovedit mai ales faptul ca materia cenusie din creier si sanatatea mentala pot fi foarte grav afectate. Stiu de cetateni care din cauza ca s-au uitat prea mult la televizor, le-a fost atat de grav afectat creierul si au inceput sa o ia razna atat de rau, incat imediat dupa ce s-au uitat la TV au ajuns sa creada de exemplu ca niste animale precum cainii demonstreaza in strada platiti fiind de Soros, ori au ajuns sa creada si sa fie chiar absolut convinsi ca cetatenii cei mai potriviti pentru a modifica legile din Codul Penal ar fi - ptiu!, piei Satana!!! - taman politicienii infractori! De aceea sfatul meu este nu sa cumparati HD sau full HD, nu LED sau CFL, nu mari sau mici, ci sa cautati si sa cumparati niste TV-uri care nu cauzeaza asemenea afectiuni grave care-s mai periculoase chiar si decat radiatiile produse de o eventuala supernova din proximitatea sistemului nostru solar! Eu, ca sa fiu absolut sigur, de vreo 10 ani folosesc numai si numai TV LCD (de fapt monitoare TFT cu tuner incorporat) modeste, similare cu cel de mai jos (910MP si 911MP) dar asamblate de mine personal din subansamble noi ce-mi ramasesera in service. Aceste modele mai vechi sunt suficiente pentru mine deoarece viata mea nu este TV-ul, si tocmai de aceea chiar si daca de aproape un an m-am mutat in casa noua inca nu am cumparat vreun alt TV mai "bun" desi am reparat destule, preferand pana de curand -ca multi altii de pe aici- nu sa cheltuiesc banii pe TV-uri ci sa-i castig din TV-uri. Aceste modele mai vechi sunt foarte bine ecranate (sunt complet inchise cu ecran metalic in spate, in interior) si cred ca d'aia nu emit radiatii d'alea nocive, ba chiar atunci cand la TV inainte de alegeri unii au emis radiatii foarte periculoase promitand mariri de salarii cu nemiluita, sute si sute de km de autostrazi care vor intesa tara, locuri de munca, liniste si stabilitate, etc...., nu numai ca eu nu am fost afectat de aceste radiatii si deci nu i-am crezut, dar pe mine atunci chiar m-a apucat rasul, semn clar ca TV-ul respectiv asamblat de mine e ok si nu emite radiatii care sa ma afecteze! aveti si dv dreptate dar conteaza foarte mult la ce antena sau romanie te uiti,radiatiile cele mai mari sant produse de postul tv in sine, 1 Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Eu cred ca e o clona care nu are ce face.Ce sa emita un tv led? atunci toti depanatorii tv ar fi iradiati si forumul ar fi gol Link spre comentariu
Vizitator rego Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Au ramas doar aia ecranati bine. Link spre comentariu
Vizitator Seven77 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 niste animale precum cainii demonstreaza in strada platiti fiind de Soros, ori au ajuns sa creada si sa fie chiar absolut convinsi ca cetatenii cei mai potriviti pentru a modifica legile din Codul Penal ar fi - ptiu!, piei Satana!!! - taman politicienii infractori! Interesant! Asa aflam lucruri noi despre Soros, politicieni, "Satana"... Toate adunate intr-o singura postare a carei lungime e caracterizanta. Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 icar " becul " ... sau becurile fluorescente ? Ma tem ca nu inteleg! Daca e unul, e becul, daca nu, e becurile!!! Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 (editat) Ce nu inteleg nu este declinarea ca la gramatica suntem dibaci , ci tipul , incandescenta , fluorescenta . Editat Ianuarie 18, 2018 de leoncris Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Nu vorbeam de declinare sau gramatici, dar chiar nu stiu la ce bec te referi! Fii, te rog, mai explicit, nu stiu la ce context faci referire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum