Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radiatii tv ?

Marian C

Postări Recomandate

Furnicaturile in corp de dimineata pot fi ca reactie a unei glicemii mari. In general diabeticii cand au furnicaturi in corp si in special in membre alearga la glucometru pentru a-si lua glicemia.Poate cauti unde nu trebuie. :84

Link spre comentariu

faa suparare pentru unii colegi dar nu poti spune ca un crt e mai bun ca un lcd in privinta sanatatii,si o spun pe propia piele,cand a avut primul calculator aveam monitor crt,si nu puteam sa stau mai mult de 2 ore in fata lui decat cu dureri de cap,pana am pus primul meu monitor lcd(un amarat de 19inch fara rama si zgariat asa i-l luasem de piese dar sa rezolvat) ei cum am pus primul lcd adormeam in fata monitoului nu alta,stateam cu orele 6-7 ore cu mici pauze necesare,cat despre un tv crt pot spune ca fenomenul ara cam acelasi ma uitam la el de ma lua cu dureri de cap si stergeri de ochi doar sa prind sfarsitul unui film spre miez de noapte,pe cand la un tv lcd te ia cu somn la ore tarzii spre dimineata si nu cu dureri de cap si ochi ca la un crt

Link spre comentariu

Eu anul trecut am pus un LCD pe masa cu diagonala 82cm dupa 3 luni am pus un CRT ca este mult mai bun cu LCD ma simteam ffoarte obosit si ma dureau ochi de nu mai vedeam bine sa repar un tv , decind am pus CRT nu mai am aceste probleme deci Hoiturile astea de tv noi sunt foarte proaste construite

Perfect de acord! Dar...unde mai gasesc un CRT cu diagonala mare,mai mare de 63 cm? :nas: As vrea sa NU mai port ochelari...macar la filme/documentare etc unde subtitrarea nu este suficient de mare....desi am la actualul HD functia Zoom,diverse posturi tv au ""scrisul'' mai mic..!(si iluminatul spate face figuri,in 3 ani am schimbat integral baretele led...acestea sunt de 6 luni,la prima figura schimb...TV-ul si marca) :n1 ! Si...nu in ultimul rand,un CRT cu diagonala MARE cam cat ...cantareste?? Poate e ,mai...greu ca mine(>85 Kg)?? :57

Link spre comentariu

Un Panasonic de 72cm / 100Hz + PIP, crt, =49kg fără stativ/masuta echipamente multimedia primit la oferta acum +10 ani. Din păcate tubul începe sa dea semne de oboseala, are 2-3 secunde după apariția imaginii încă focus greșit.

Cel de sus e tv-ul meu dar stiu pe cineva din Galați (sat lingă) cu un crt mare de vinzare cu ~100ron (dar poți negocia) dacă ești amator.

Link spre comentariu

Perfect de acord! Dar...unde mai gasesc un CRT cu diagonala mare,mai mare de 63 cm? :nas: As vrea sa NU mai port ochelari...macar la filme/documentare etc unde subtitrarea nu este suficient de mare....desi am la actualul HD functia Zoom,diverse posturi tv au ""scrisul'' mai mic..!(si iluminatul spate face figuri,in 3 ani am schimbat integral baretele led...acestea sunt de 6 luni,la prima figura schimb...TV-ul si marca) :n1 ! Si...nu in ultimul rand,un CRT cu diagonala MARE cam cat ...cantareste?? Poate e ,mai...greu ca mine(>85 Kg)?? :57

Sa o luam asa un tv Plasma de 82 cm cintareste mai mult ca un CR de 66cm + daca este si un tv cu led original cintareste cit un CRT dar gunoaiele sunt din plastic si au 2kg :rade: asta numai display-ul ca plasticul nu ia mai mult de 200grame

Link spre comentariu

Cred ca-l poti scoate si gratis si te costa numai transportul, iar de obosit poate ai dreptate, eu nu l-am vazut.

Oricum nu as face deplasarea in conditiile date(TV obosit,poate pana ajung acasa>DECEDAT..),de banii aia de combustibil cumpar...un TV (macar HD),de data asta alta marca...nu...Sam...! :da Mai adaug cateva sute(lei) si daca ma ''tine'' doi ani..OK! :rege Sa stiti ca eu nu utilizez ''iluminare spate'' mai mult de 75%/ziua respectiv 40% noaptea! Asa macar sper sa ma tina LED-urile macar 2-3 ani! Utilizare cam 10-12 ore/zi! :freaza:

Link spre comentariu

Pentru ca s'a trecut la off topic , printre altele , am 2CRT , philips + panasonic din 1991 care au o imagine ireprosabila la fel si 2 philips de 66 , respectiv 81 ,cu CCFL din 2001.

Lumina la 50% si contrast ... la blana . E drept ca la 2-3 ani le fac la toate o cura de Curi , c'asa'i normal .Luand in calcul o medie de 8 - 10 ore / zi / bucata , face'ti voi .. .

Link spre comentariu

Am spus ce simt nu ce am in cap, am mentionat si de calc si de telefone etc daca stau mai mult timp pe ele. Acum referitor la ce a spus cineva mai sus ca pus inapoi tv-ul cu tub, asa e si tv-ul meu led are definitie dar clarita f slaba, iti bruiaz vederea. Ce ar trebui sa cand cumparam un tv nou sa ai claritate ? La orice semnal SD,HD

Am spus ce simt nu ce am in cap, am mentionat si de calc si de telefone etc daca stau mai mult timp pe ele. Acum referitor la ce a spus cineva mai sus ca pus inapoi tv-ul cu tub, asa e si tv-ul meu led are definitie dar clarita f slaba, iti bruiaz vederea. Ce ar trebui sa cand cumparam un tv nou sa ai claritate ? La orice semnal SD,HD

Link spre comentariu

In primul rand sa nu mai cumparati vechituri HDReady, ci doar FULL-HD. Nu va aruncati la smart de 50"la numai 1500 lei, nu exista asa ceva pe lumea asta. Un 40" Full-HD, non-smart, costa banii aia, si merita ultimul leu. Apoi daca aveti abonament la Digi sa nu mai bagati in Favorite decat posturile HD, atunci cand posturile SD au echivalent HD. si evident din menu setat TV-ul cum trebuie, sa scoata 1920x1080 modul cinema sau sport, dupa preferinte, TV-ul nu e prajitor de paine, sa-l bagi in priza cum l-ai adus de la magazin, si sa functioneze ideal, fara nici o setare, doua minute de butonat telecomanda n-a omorat pe nimeni. Cel mai important nu cumparati sub nici o forma TV-uri de dinainte de 2014-2015 indiferent cat de mic ar fi pretul, alea nu-s LED ci au backlight CCFL, si apoi, daca au stat 5-6 ierni intr-un depozit, vai mama lor.

Link spre comentariu
Vizitator rego

Mai da-l dracu de TV ca nu-i nevasta. Nu credeam ca trebuie sa fii artist cand iti iei o panarama de televizor. :rade:

Ii recomand celui care a deschis topicul sa faca o vizita la medic. Nu-or fi electronicile astea prea sfinte,dar trebuie sa le suportam cumva.

Link spre comentariu

In primul rand sa nu mai cumparati vechituri HDReady, ci doar FULL-HD. Nu va aruncati la smart de 50"la numai 1500 lei, nu exista asa ceva pe lumea asta. Un 40" Full-HD, non-smart, costa banii aia, si merita ultimul leu. Apoi daca aveti abonament la Digi sa nu mai bagati in Favorite decat posturile HD, atunci cand posturile SD au echivalent HD. si evident din menu setat TV-ul cum trebuie, sa scoata 1920x1080 modul cinema sau sport, dupa preferinte, TV-ul nu e prajitor de paine, sa-l bagi in priza cum l-ai adus de la magazin, si sa functioneze ideal, fara nici o setare, doua minute de butonat telecomanda n-a omorat pe nimeni. Cel mai important nu cumparati sub nici o forma TV-uri de dinainte de 2014-2015 indiferent cat de mic ar fi pretul, alea nu-s LED ci au backlight CCFL, si apoi, daca au stat 5-6 ierni intr-un depozit, vai mama lor.

fara suparare dar detin un tv led philips smart 3d produs in 2014 luna ianuarie,si am intalnit si vestel de 2014

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

@rego , din pacate mai trebuie sa fi si artist un pic pentru a seta corect un smart tv. De aia exista in setari anumite reglaje . Altfel venea el presetat din fabrica cu setarile default si te uitai la el cum puteai .

Si din si mai multe "pacate" se pare ca un smart tv de cele mai multe ori e mai "smart " decat posesorul lui .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări