Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu MDF si holsuruburi

Vizitator tda

Postări Recomandate

Vizitator tda

M-am apucat de un subwoofer zilele trecute si am dat de o problema (nu am mai intalnit-o pana acum).La strangerea holsuruburilor , imi crapa MDF-ul !Nu s-a intamaplat odata, ci de mai multe ori . Este de vina oare placa de MDF , sau gresesc eu cu ceva ?Puteti sa-mi impartasiti din experienta voastra in contructie de incinte?Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• AV1000

1

• ionescu liviu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator donpetru

Ai dat o gaura in placa MDF cu un spiral de 2-3mm (inainte sa te pui sa prinzi placile si sa le insurubezi ? In plus, cand insurubezi partile nedemontabile nu este rau sa presori in gaura si putin aracet.

Link spre comentariu

E bine sa dai o gaura inainte sa insurubezi holsurubul un pic mai mica (gaura) decat grosimea holsurubului, daca tot nu merge incearca cu niste holsuruburi mai subtiri (daca exista mai subtiri ca cele pe care le folosesti, ca poate folosesti deja unele subtiri).Cred ca nu prea e cazul sa iti mai spun, dar poate e MDF-ul prea subtire (cine stie ?...? :smt003 ).Succes!

Link spre comentariu

da si tu mai intai o gaura cu un burghiu de 2mm apoi faci un shanfren cu unu de dimnsiunea capului holsurubului asta in cazul in care nu ai burghiu de lemn cu freza in felul acesta holsurubul se va alinia cu placa si nu va iesi in exterior si poti chitui peste el cu chit de lemn(de cutit)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări