Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Vizitator rego

Sunt destui constructori in tara. Un amic de al meu cred ca are peste 200 de proiecte pe lampi duse pana la final.

Cel putin doua sute de clienti multumiti e un palmares de invidiat,si totul dintr-o pasiune.

Link spre comentariu

Mda , multumim pentru semnalare .

Am remarcat cate comentarii au fost acolo dupa prezentarea amplificatoarelor lui GGG , mult superioare asa zisei concurente cu cele 200 presupuse proiecte .

O fi asa , n-o fi , nu ma intereseaza si totul trebuie sa ramana asa , iar cei interesati in pierderea vremii pot accesa petardaforum si gata , vor lua lumina .

Hai pa .

Link spre comentariu
Vizitator rego

De ce crezi ca m-ar interesa ce te intereseaza pe tine? Parerea ta nu conteaza,oricat ai vrea asta,si habar n-am cine e GGG.

Nu pentru tine am scris in topic asa ca nu te simti dator sa-mi raspunzi.

Respectivul constructor din reportaj este user pe acest forum.

Link spre comentariu

Ma bucur pentru el , este motivul pentru care am postat acel link , in scopul popularizarii rezultatelor domniei sale in domeniul constructiilor DIY cu lampi .

Era mare nevoie de o anumita schimbare de viziune , aici pe Elforum , deoarece este inca poluat cu ideile unui user , ceva mai putin carturar , dar constructor feroce :) .

Sper sa intervina cu amanunte insusi autorul din link adevarul.ro , evident doar daca doreste ...

Link spre comentariu
Vizitator rego

E mult prea modest si nu va interveni,cu atat mai mult, intr-un topic de la sectiunea agitati,deschis de unul care persifleaza si jigneste pe oricine si se crede Napoleon.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări