pusttiu Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 fa un test inainte de a pune trafurile pe statie in pozitia finala. ai sa vezi cit de mult conteaza asezarea trafurilor. in afara de faptul ca tre sa le pui perpediculare pe axe... si pozitia influenteaza f mult brumul. legat de cosmetizare punele in cap o oala de cafea din aiai de inox si sunt superbe...ca nu se uita nici dracu sub ele ) spor la munca... si sa vedem poze cu marfa finala. Link spre comentariu
byt Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 fa un test inainte de a pune trafurile pe statie in pozitia finala. ai sa vezi cit de mult conteaza asezarea trafurilor. in afara de faptul ca tre sa le pui perpediculare pe axe... si pozitia influenteaza f mult brumul. legat de cosmetizare punele in cap o oala de cafea din aiai de inox si sunt superbe...ca nu se uita nici dracu sub ele ) spor la munca... si sa vedem poze cu marfa finala.corect .acuma sunt gata de testare, revin cu detali.bogdan, sa auzim de bine. Link spre comentariu
THOMAS Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 am mai tras un calcul si mi-a dat asape un pachet de tole E16 cu sectiunea de 9,5 cm2Pr = 1580 sp cu 0,2Sec = 90 sp cu 0,9nu a facut nimeni un se cu gu50 sa ma ajute si pe mine? :prayer: :smt009 :smt017buna ziua si imi scuzati interventia!daca stiti foarte bine caracteristicile tuburilor finale folosite (Ra,sau Raa!) si va alegeti banda de frecventa dorita pentru amplificator,impedanta difuzorului folosit si mai ales clasa de functionare a amplificatorului,va recomand cu mare incredere sa intarati aici unde aveti o modalitate foarte simpla si rapida de calcul.Din experienta mea de ani de zile in domeniul tuburilor va marturisesc ca rezultatele acestor calcule rapide sunt 99% apropiate de cele reale,sa tineti cont ca in decursul anilor eu am desfacut multe transformatoare originale,le-am notat si din aceste motive va spun ca rezultatele sunt foarte bune.Bineinteles ca depinde foarte mult de calitatea tolelor.Va recomand ca sectiunea miezului sa fie cat mai aproape patrata.Tolele vechi rusesti (E+I) sunt excelente,chiar si cele nemtesti Q. http://www.fonar.com.pl/bonus/programy/bonus_tg1.htmo zi buna va doresc si spor la treaba! Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 multumim domnu Lazaroiu pt link :partyman: AICI se gaseste o versiune tradusa in romana (aproximativ :smt003 ), sper sa fie de folos si spor la bobinat tuturor! Link spre comentariu
zal Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 ''...colaci...'' :smt005 M-am apucat sa-l modific mai inainte in româna, daca termin azi il pun aici. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 16, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2008 revin cu ceva poze noi Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 arata bine sasiul, acum urmeaza sa pui soclurile si sa faci montaju in sineera mai fain daca faceai rost de lateralele alea din lemn masiv, nu din pal/mdf sau ce ai tu acolo. lemnul puteai sa-l dai cu bait si apoi cu lac si asa arata si mai retro un pic :yawinkle: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 16, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2008 o sa imbrac in autocolant lateralele nu o sa le las asa Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 19, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2008 am intampinat si eu o problemaam o tensiune f mare pe grila 2 a lui gu50, defapt este aceiasi cu anodicae din cauza ca nu am pus acel zenner de 250V ?am incercat sa pun resitente in serie dar nu obtin nici o tensiune apreoape de 250V cel mai aproape am ajuns la 210V - de auzit se aude dar usor distorsionat iar daca las tensiunea pe care o am in mod normal (380V) se aude tare si clardar totusi este mult 380 si imi este ca distrug lampade aceea va cer o schema simpla de regulator ( stabilizator) tens de intrare 380tens iesire 250curent 50-60mAeu am masurat pe g2 un curent aprox 16ma pe lampa la o tensiune de 350multumesc Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 de aceea va cer o schema simpla de regulator ( stabilizator) tens de intrare 380tens iesire 250curent 50-60mACu lampi sau cu semiconductori? Link spre comentariu
wwilly Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Incearca rezistenta intre G2 si Ua, ceva intre 10-15Kohmi, si de 2-3W.La situatia ta Ug2 350V/16mA, ai o disipatie pe G2 de 5,6W!!! cam mult, catalogul zice max 5W, dar nu trebuie fortata aceasta valoare.250V/10mA este corect pt GU50 la G2. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 20, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2008 as vrea ceva pe semiconductori Link spre comentariu
bogdanbita Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Alegi diodele zenner in functie de tensiunea dorita la iesire! Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 E buna schema aia. In cazul de fata R1 poate fi de 1k/10W sau 1k2/10W ca sa mai scutesti tranzistorul. Radiatorul sa fie SK104-51STC sau altceva de 9-10 K/W. Daca lampile consuma mai putin de 60mA pe G2 atunci poti mari R1 si poti reduce radiatorul. Schema asta o cautasem si eu dar nu am mai gasit-o. Pe ce site se gaseste? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Pe ce site se gaseste? http://www.solderingpoint.com/projects/ ... sfetps.php Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum