Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf iesire gu50 SE

Dj_Dog

Postări Recomandate

• Răspunsuri 362
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

83

• ioannis

36

• blue

34

• gabi_lori

33

Top autori în acest subiect

Ce tabla ai folosit ? Si de unde ai cumparat-o ?Vad ca lucrezi foarte ingrijit !Spor la munca si astept finish-ul sa facem comparatie la mine acasa ...!!!

Link spre comentariu

sincer nu lucrez asa de ingrijit pe cat pare si pe cat ar trebui, dar asta etabla mi-a facut-o cineva pe masina-program, un amic d-a lu batranu

Link spre comentariu

am gasit niste gu50 printre cele luate de la pitesti putin diferiteun gu50 e din 65 si are anozii ridicati si pusi oblici iar altul are anozi tip farfuriutza

Link spre comentariu

:smt003 Aia nu sint anozi, sint ceeace se cheama ''getter'', de regula e cite una singura, dar sint si lampi cum sint astea care au cite 2 si la vidarea lampii baga arginteala aia pe interior, care la pierderea vidului se albeste. De acolo cred ca-i vine si numele.

Anodul e tinicheaua aia cenusie si mare.

http://en.wikipedia.org/wiki/Getter

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

fain lucrat.. aia de se vede in poza e tabla neagra sau altceva.?? pina la urma nu pui si o poza cu traful.... si cu schema finala... sunt interesat si eu de un GU50 SE sau PP inca nu sunt hotarat... pt 18w cit e pachetul de tola daca ai facut traful?? pt un pp la un pachet de 15cm2 eseau 40w... pe e16 nici nu mai zic de e20 min 50w...

Link spre comentariu

nu imi dau seama de ce tabla neagra vorbestice e negru pe acolo este un soclu al lui 6h8c ( de la tine sunt luate :) )trafu este facut pe e16 dupa specificatiile din acest topic, dupa calculele lui kosmin227

Link spre comentariu

e tabla normala argintie nevopsita de 3 mm, dar din cauza reflexiilor cum zicea si danzup se vede asa

trafu de alimentare o sa il pun pe burta fiind pe tola de e20 si trafurile de iesire pe e16 le pun in pirioare

Posted Image

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

e tabla normala argintie nevopsita de 3 mm, dar din cauza reflexiilor cum zicea si danzup se vede asa

trafu de alimentare o sa il pun pe burta fiind pe tola de e20 si trafurile de iesire pe e16 le pun in pirioare

Posted Image

au venit trafurile, sa vedem ce iese

salutare byt

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări