Dj_Dog Postat Mai 24, 2008 Autor Partajează Postat Mai 24, 2008 progrese, progrese... incet dar sigur Link spre comentariu
danzup Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 Ce tabla ai folosit ? Si de unde ai cumparat-o ?Vad ca lucrezi foarte ingrijit !Spor la munca si astept finish-ul sa facem comparatie la mine acasa ...!!! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 24, 2008 Autor Partajează Postat Mai 24, 2008 sincer nu lucrez asa de ingrijit pe cat pare si pe cat ar trebui, dar asta etabla mi-a facut-o cineva pe masina-program, un amic d-a lu batranu Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 26, 2008 Autor Partajează Postat Mai 26, 2008 am gasit niste gu50 printre cele luate de la pitesti putin diferiteun gu50 e din 65 si are anozii ridicati si pusi oblici iar altul are anozi tip farfuriutza Link spre comentariu
zal Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 :smt003 Aia nu sint anozi, sint ceeace se cheama ''getter'', de regula e cite una singura, dar sint si lampi cum sint astea care au cite 2 si la vidarea lampii baga arginteala aia pe interior, care la pierderea vidului se albeste. De acolo cred ca-i vine si numele. Anodul e tinicheaua aia cenusie si mare. http://en.wikipedia.org/wiki/Getter Link spre comentariu
pusttiu Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 fain lucrat.. aia de se vede in poza e tabla neagra sau altceva.?? pina la urma nu pui si o poza cu traful.... si cu schema finala... sunt interesat si eu de un GU50 SE sau PP inca nu sunt hotarat... pt 18w cit e pachetul de tola daca ai facut traful?? pt un pp la un pachet de 15cm2 eseau 40w... pe e16 nici nu mai zic de e20 min 50w... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 10, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2008 nu imi dau seama de ce tabla neagra vorbestice e negru pe acolo este un soclu al lui 6h8c ( de la tine sunt luate )trafu este facut pe e16 dupa specificatiile din acest topic, dupa calculele lui kosmin227 Link spre comentariu
pusttiu Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 ma refeream la tabla (sau ce material e ala ) pe care ai prin soclurile... partea de carcasa.... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 10, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2008 fa-mi un semn pe poza, ca nu-mi dau seamapoate te referi la cilindrii aia albi dintre tabla si cablaj? Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Tabla se vede neagra din cauza reflexiilor , dar nu e vopsita ! Ea are culoarea cenusie ... cred ! Link spre comentariu
pusttiu Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 intebarea e : ESTE TABLA CEA PE CARE AI PRINS SOCLURILE ,daca da ce fel de tabla ( eu in poza asa o vad, neagra) unde ai sa pui si traful ... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 10, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2008 e tabla normala argintie nevopsita de 3 mm, dar din cauza reflexiilor cum zicea si danzup se vede asa trafu de alimentare o sa il pun pe burta fiind pe tola de e20 si trafurile de iesire pe e16 le pun in pirioare Link spre comentariu
byt Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 e tabla normala argintie nevopsita de 3 mm, dar din cauza reflexiilor cum zicea si danzup se vede asa trafu de alimentare o sa il pun pe burta fiind pe tola de e20 si trafurile de iesire pe e16 le pun in pirioare au venit trafurile, sa vedem ce iese salutare byt Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 2, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2008 par ok trafurile doar ca trebe putin cosmetizate Link spre comentariu
byt Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 par ok trafurile doar ca trebe putin cosmetizateasta e clar......sal :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum