Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf iesire gu50 SE

Dj_Dog

Postări Recomandate

da domnule Depanator, cam asa stiam si eu :yawinkle:

cat despre trafu de iesire DJ_Dog o sa hotarasca cum il face: un singur primar si secundar sau impartite :smt003

acuma il asteptam sa ne spuna cum se aude :rock:

in primul rand multumesc tuturor pt interesul vis-a-vis de acest subiect

transformatorul va fi realizat cum a spus colegul kosmin227

daca rezultatele nu vor fi satisfacatoare cel putin, voi incerca si varianta simpla a transformatorlui

astept sa imi vina si restul de lampi si ma voi apuca de lucru

am sa va tin la curent

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 362
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

83

• ioannis

36

• blue

34

• gabi_lori

33

Top autori în acest subiect

practic transformatorul se calculeaza simplu folosind impendanta din primar, secundar si nr. de spire din primar ce incap in sectiunea calculata pt. cea mai joasa frecv. diametrele sirmelor se deduc din tabele, iar intrefierul se stabileste pt. cea mai mica distors. la frecv. minima. restul este experienta la mine de peste 40 ani.

Link spre comentariu

multumesc de infodin pacate eu am ani de viata putin peste jumatatea anilor dvs de experientaoricum cu ajutorul colegilor de aici de pe forum, in special kosmin227, am realizat un traf de iesire pe care il voi pune la lucru in cateva zile

Link spre comentariu

multumesc de infodin pacate eu am ani de viata putin peste jumatatea anilor dvs de experientaoricum cu ajutorul colegilor de aici de pe forum, in special kosmin227, am realizat un traf de iesire pe care il voi pune la lucru in cateva zile

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...

I'm back :smt003

m-a intors cu vesti noi

am realizat traful dupa specificatiile lui Kosmin, si am facut un test "in aer" doar cu lampa finala

rezultatul a fost foarte bun dupa parerea ( si urechea mea) si mai ales dupa improvizatia facuta

aveti mai jos atasat 2 filmulete, din pacate facute cu telefonul si sunetul nu se aude asa de bine pe cat se auzea live

[attachment=0]filmulete.rar[/attachment]

m-am hotarat sa merg mai departe cu proiectul si sa fac un SE stereo cu gu 50, dar cu ceva modificari

in primul rand vreau sa fac 2 trafuri, tot dupa specificatiile lui Kosmin, dar pe tola E20 pt a le pune culcate si la vedere pe carcasa

a doua modificare ar fi sa scot partea de reglaj ( inalte si joase) deoarece pe la noi nu prea se gasesc potentiometrii de calitate

aveti mai jos ce am facut azi

[attachment=1]contructie amplif gu50.rar[/attachment]

Link spre comentariu

Super ! Felicitari si toate alea ...

Dupa ce il termini te invit la mine acasa , sa ascultam comparativ al meu cu al tau ! ( si asa stam aproape,... poate mai vin si altii sa facem teste comparative : invitatie deschisa pentru toti nu numai pentru amplifuri cu lampi , ramane sa stabilim cand !).

Abia astept poze cu el finalizat !

Link spre comentariu

multumesc danzup

tinem legatura, si cu siguranta vom face niste teste si comparatii

acum tre sa proiectez carcasa

P.S. stiti careva prin bucuresti un atelier de cromare sau nichelare? :supz:

Link spre comentariu

multumesc danzup

......

P.S. stiti careva prin bucuresti un atelier de cromare sau nichelare? :supz:

Pe la Iancului stiu eu unul la care am nichelat acum cativa ani ceva. Era o piesa destul de mica, nu mi-au curatat-o inainte prea bine asa ca nu a iesit extraordinar.

Mai exact e pe Magura Vulturului, adica din intersectia de la Iancului, cum vii spre Pantelimon/Pta Delfinului, prima straduta la dreapta, e o curte cu o poarta mare metalica.

Stiu ca mai e unul in comuna Pantelimon, dar nu stiu mai precis de atat (cauta pe forumurile de motociclisti :d )

Link spre comentariu

Pe la Iancului stiu eu unul la care am nichelat acum cativa ani ceva. Era o piesa destul de mica, nu mi-au curatat-o inainte prea bine asa ca nu a iesit extraordinar.Mai exact e pe Magura Vulturului, adica din intersectia de la Iancului, cum vii spre Pantelimon/Pta Delfinului, prima straduta la dreapta, e o curte cu o poarta mare metalica.Stiu ca mai e unul in comuna Pantelimon, dar nu stiu mai precis de atat (cauta pe forumurile de motociclisti :d )

multumesc, o sa dau o fuga pan acolo sa vad cum sta treaba
Link spre comentariu
Super ! Dupa ce il termini te invit la mine acasa , sa ascultam comparativ ....poate mai vin si altii sa facem teste comparative...
...tinem legatura, si cu siguranta vom face niste teste si comparatii...
...parca vad un topic: ''Intilnirea lamparilor la Danzup acasa"...

Da, da!... Contati si pe mine (noi), va rog! Nu cred ca ne vom termina PP-urile dupa schema de pe diyparadise.com (ce zici, nichishoru?) pana atunci, daca Dj_Dog se grabeste, dar am veni si noi, cu placere si interes. Sunt curios si cum se aude Cd Playerul cu iesire pe tuburi pe statiile voastre cu lampi, fata de solid-state-urile mele.

, este in linkul tau un paragraf pe care nu l-am inteles: " Egyrészt az "agy" leszívás kapcsán másrészt a háborúban akár hadi sarcként"... :smt021

Link spre comentariu
Super ! Dupa ce il termini te invit la mine acasa , sa ascultam comparativ ....poate mai vin si altii sa facem teste comparative...
...tinem legatura, si cu siguranta vom face niste teste si comparatii...
...parca vad un topic: ''Intilnirea lamparilor la Danzup acasa"...

Da, da!... Contati si pe mine (noi), va rog! Nu cred ca ne vom termina PP-urile dupa schema de pe diyparadise.com (ce zici, nichishoru?) pana atunci, daca Dj_Dog se grabeste, dar am veni si noi, cu placere si interes. Sunt curios si cum se aude Cd Playerul cu iesire pe tuburi pe statiile voastre cu lampi, fata de solid-state-urile mele.

, este in linkul tau un paragraf pe care nu l-am inteles: " Egyrészt az "agy" leszívás kapcsán másrészt a háborúban akár hadi sarcként"... :smt021

Cu mare placere !

Stabilim si ne intalnim . Intotdeauna mai multe urechi sunt mai bune decat 2 ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări