zal Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 De fapt, nu trebuie izolat fa?? de mas? ci numai fa?? de ?uruburi ?i capace ca s? nu ?unteze circuitul magnetic. DjDog ptr întrefier e gros scociul de hîrtie, ideal e s? pui foi?? izolant? ptr bobinaje sau chiar foi?? de condensator. Link spre comentariu
blue Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Intrefierul se calculeaza , teoretic se poate determina valoarea optima ,dar este mai bine de testat prin citeva incercari, din pacate osciloscopul nu este suficient, aparitia saturatieimiezului, se stabileste doar cu un distorsionometru... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 De fapt, nu trebuie izolat fa?? de mas? ci numai fa?? de ?uruburi ?i capace ca s? nu ?unteze circuitul magnetic. DjDog ptr întrefier e gros scociul de hîrtie, ideal e s? pui foi?? izolant? ptr bobinaje sau chiar foi?? de condensator. am pus scoci din ala subtire si merge bine deci il las asa Link spre comentariu
gabi_lori Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 stiu ca am sa ma repet si imi cer scuze,m-am tot uitat pe forum dar nu am vazut ceva concret,ce vreau?o schema de amplif cu gu50,nu trebuie sa fie de putere mare,dar sa sune super bine si sa dea gu-ului o viata mai lunga,cu detalii despre traful de iesire,spire,diametru prim,sec,tole dimensiuni,in principiu o schema pe care cineva a facut-o si ii place cum suna si iar si,are toate detaliile despre ea.bine asta ca final sincer as vrea si ceva de intrare un mixer+preu+vumetru em84,tot asa ceva ce a-ti facut si v-a placut cum merge.va multumesc anticipat si va rog sa ma scuzati ca am deschis iar un subiect care s-a mai discutat,dar fiecare vrea ceva,fiecare cu visurile lui.multumesc anticipat.p.s.trafurile de iesire unde as putea sa le fac si cat m-ar costa si daca are cineva de vanzare socluri ptr gu50,am vazut ca nu prea mai se gasesc.dj dog ai facut la inceput un amplif de 18w cu gu 50,zi-mi si mie traful de iesire cum e si ce ai folosit in loc de 6sn7 sau de unde sa-l iau.ptr kosmin,ok m-am mutat aici am vazut si eu pag16 dar crede-ma nu stiu ungureste sau poloneza ce o fi si chiar nu am inteles nimic,nu e rea intentie pur si simplu nu am inteles nimic.mersi. Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Uite detaliile trafului si schema amplificatorului respectiv . Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2009 eu am facut trafurile dupa urmatoarele detaliiprimar = 2 x 1400 spire 0.25secundar = 3 x 53 spire cu 1 mmbobinaj intercalatsectiunea parca era de 15cmp Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Uite si aliemntarea de la schema aia : Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 eu am facut trafurile dupa urmatoarele detaliiprimar = 2 x 1400 spire 0.25secundar = 3 x 53 spire cu 1 mmbobinaj intercalatsectiunea parca era de 15cmpInseamna ca ai inceput traful cu un secundar de 53 de spire?Ar merge cu un miez de 12 cmp? Link spre comentariu
gabi_lori Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 mersi mult,as mai avea cateva intrebari:danzup,la traf nu am inteles are primar 5x480spire?sau adunate sa insumeze 480spire?sirma am inteles ca e de 0,22primar si 0,4-0,5secundar nu?se leaga primar la + si anod,de ce mai are o priza notata G2-SR? Link spre comentariu
gabi_lori Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 dj dog am inteles ca ai facut ampliful ala cu gu50 mai demult,il mai ai?ai fost multumit de el?suna bine?mersi mult Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2009 dj dog am inteles ca ai facut ampliful ala cu gu50 mai demult,il mai ai?ai fost multumit de el?suna bine?mersi multda il mai am suna bine eu sunt multumit de el ( sunt alte lampi care suna si mai bine) Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 mersi mult,as mai avea cateva intrebari:danzup,la traf nu am inteles are primar 5x480spire?sau adunate sa insumeze 480spire?sirma am inteles ca e de 0,22primar si 0,4-0,5secundar nu?se leaga primar la + si anod,de ce mai are o priza notata G2-SR?5 x 480spire inseriate = 2400 de spire Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum