Vizitator Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Difuzorul nu trebuie separat galvanic in acest caz? Nu apar scurgeri de cc in difuzor?Da apar, dar sint nesemnificative secundarul are in CC undeva 0,1_2 ohmi (0,1 sau mai putin daca traful e de calitate si maxim 2 ohmi daca calitatea trafului este proasta sau comuna) ceea ce sar traduce ca tensiune de cc la bornele lui (secundar) la un curent presupus de catod 100mA,devine circa 0,01Vcc_0,2Vcc,este o sulutie de compromis dar pentru rezultatele pe care le poate aduce merita practicata in aceasta situatie.Ideal ar trebui o infasurare separata.Din punct de vedere al separari galvanice sarcina apare conectata la masa si intrun caz si in altul (nu are nici o traba). Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 revin si eu cu o poza cu amplificatorul meu, e aproape gata mai am de lucru la fata si gata Link spre comentariu
ioannis Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 bravo!!!! felicitari!!!!!! daca se poate pune si o poza sa vedem cum este aranzat si pe dinauntru!!!! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 ce-i drep arata nitel mai urat la interior, dar important e ca merge Link spre comentariu
sere Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Internetul cu lampi . Faina realizarea. Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 revin si eu cu o poza cu amplificatorul meu, e aproape gatamai am de lucru la fata si gataFelicitarile , masa si dansul la intalnirea lamparilor ! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 da, dar din pacate am scurt-circuitat intrefierul cand am pus capacele la trafuri si tre sa il desfac din nou Link spre comentariu
zal Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Pune scoci de hîrtie pe ?uruburi c? e suficient. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 pai asa aveam de gand Link spre comentariu
zal Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Dac? m? gîndesc mai bine, trebuie puse ?aibe izolante la piuli?e, de textolit ar fi indicate ?i garnituri de carton la capace. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 mi s-a inverzit statia Link spre comentariu
fcon Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 mi s-a inverzit statia Nu arata deloc rau asa verde; doar putin neobisnuit! Noi cum vom fi dupa ce-o ascultam? Ne inverzim si noi la fata? :cry: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 ramane de vazutoricum nu o sa ramana verde, este provizoriu Link spre comentariu
ioannis Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 mie imi place asa verde!!! arata faina statia asa!!! sa fac si eu o intrebare: de ce trebuie sa izolam mereu intrefierul, fata de sasiu?daca nu izolam interfierul, si este la scurt cu sasiul, adica "masa" ampliful, ce se poate intimpla? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 se aude prost daca intrefieruleste scurtcircuitateu am izolat I-urile cu scoci de hartie si la fel si suruburile si totul este ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum