Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf iesire gu50 SE

Dj_Dog

Postări Recomandate

Difuzorul nu trebuie separat galvanic in acest caz? Nu apar scurgeri de cc in difuzor?

Da apar, dar sint nesemnificative secundarul are in CC undeva 0,1_2 ohmi (0,1 sau mai putin daca traful e de calitate si maxim 2 ohmi daca calitatea trafului este proasta sau comuna) ceea ce sar traduce ca tensiune de cc la bornele lui (secundar) la un curent presupus de catod 100mA,devine circa 0,01Vcc_0,2Vcc,este o sulutie de compromis dar pentru rezultatele pe care le poate aduce merita practicata in aceasta situatie.Ideal ar trebui o infasurare separata.Din punct de vedere al separari galvanice sarcina apare conectata la masa si intrun caz si in altul (nu are nici o traba).
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 362
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

83

• ioannis

36

• blue

34

• gabi_lori

33

Top autori în acest subiect

mie imi place asa verde!!! arata faina statia asa!!! sa fac si eu o intrebare: de ce trebuie sa izolam mereu intrefierul, fata de sasiu?daca nu izolam interfierul, si este la scurt cu sasiul, adica "masa" ampliful, ce se poate intimpla?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări