Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf iesire gu50 SE

Dj_Dog

Postări Recomandate

nu am zis ca nu iese deloc... dar nu iese asa cum trebuie..... :rolleyes: am incercat mai multe trafuri de iesire, de la 1k pina la 5k!!! cel mai bine se auzea cu trafuri intre 1k si 1.5k. am gasit si eu, si am testat toate variantele de scheme care ai postat, inafara de schema cu pentoda ef80. o sa incerc schema asta, miine sau poimiine sa vad cum suna!!!!!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 362
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

83

• ioannis

36

• blue

34

• gabi_lori

33

Top autori în acest subiect

am venit cu noutati!! :)

azi am crescut tensiunea anodica la 500 de volti, screen 275 volti si g1 -24 de volti. acuma suna mult mai bine.... :)

intrebare: sa las asa, sau este prea mare tensiunea anodica?(am vazut datascheet. si tine pina la 800 de volti)

foto cu teste

Posted Image

Link spre comentariu

inainte de 500V aneam la anodul 350V.acuma la alimentare de 500V, se aude un pic mai bine si mai tare mi se pare sunetul, si scoate un bass mai tare, si mai curat(mai putin distorsionat)toate testele le fac cu intrare de 2V, si incerc la puterea , sa optin un sunet cit se poate mai clar!!!!

Link spre comentariu

Daca maresti anodica se modifica tensiunea de alimentare a primei lampi , sau modifici si filtrul pi ? Daca se modifica tensiunea atunci problema ar putea fi la prima lampa , nu la finala.

Link spre comentariu

stiu, si cind am marit tensiunea de alimentare, dupa am modificat tensiunea si la prima lampa.in general ampliful se aude binisor, dar nu se compara cu tuburi 811, 6550 e.t.c :rolleyes: problema poate sa fie si din trafu de iesire.... am dat la cineva sa imi face trafuri, dar poate era lene la el, sa faca asa cum trebuie.... si m-am mirat, cind imi a luat numa 22 euro, ptr ambele trafuri de iesire..........

Link spre comentariu

am probat dar tot aceasi rezultat. cel care imi face trafurile si ptr alte amplifuri imi a facut si ptr el. am observat ca traful de iesire pentru GU50, este mai complicat si are mai multe insfasurari, si de aia zic, ca daca nu este exact cum trebuie, poate nu scoate un sunet calumea......nu stiu..... mai fac si miine ceva incercari....

Link spre comentariu

... si m-am mirat, cind imi a luat numa 22 euro, ptr ambele trafuri de iesire..........

Poate le avea gata facute ptr altceva si a gasit ocazia sa scape de ele. :smt017
cel mai probabul asta e explicatia pt ca la 22 euro costa numai cuprul bagat in trafuri
Link spre comentariu

dupa multe cautari, am gasit de la un prieten, un trafo de iesire de 3k la 50W, ca lumea facut!!!!am probat traful asta de iesire, la 500 de volti la anodul, si acuma s-a auzit foarte bine!!!! :) rezultatul este ca problema, a fost la trafu de iesire.............!!!! :rolleyes:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări