Vizitator Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Salut, stie cineva daca as putea gasi in Romania acest integrat, stiu ca sant anumite site-uri Romanesti care nu scot pe google informati despre componentele electronice care le au la vanzare, trebuie sa-ti faci cont ca sa vezi ce au la vanzare......rog pe cei care au conturi pe diferite site-uri de componente electronice sa verifice daca au la vanzare acest integrat, este de la un display cu doua lampi CCFL(LC185WH1(TL)(G1)), poate are cineva vre-un display defect(spart) cu acest integrat si ne intelegem la pret............Multumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Costica acesta este integratul sau este altul , ce litere mai are la urma? http://www.sinopowersemi.com/temp/SM4023NSKP_datasheet.pdf Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Nu mai are nici o litera la urma Florine, am facut mare greseala ca nu am pus o poza, dar nu e timpul trecut pot sa o pun si acum...... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Aici stii de unde este dar au doar acesta SM40232JVC RON 15,26 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Nu stiu, trimite-mi un link pe MP daca e ce-mi trebuie mie.... Link spre comentariu
paull00 Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Daca gasesti pe undeva da-mi si mie de stire ca si eu caut. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 (editat) OK, cum gasesc te anunt imediat, tu la ce display vrei sa-l pui?, sa nu zici ca acelasi display ca al meu?, ori ai patit ca si mine de-ai inlocuit digitala si ai uitat sa................................... Editat Ianuarie 16, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum