ciuca paul Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Am acest senzor de miscare, pe care am vrut sa-l fac sa-mi comande un kit cu releu cu un canal construit cu un tz pnp rezist polarizare si doua leduri de confirmare a starii modulului. Senzorul are iesirea nivelului logic pe 3,3v iar releul poate fi comandat cu 5v.Ce modificari s-ar impune acestui modul sau ce montaj trebuie re4alizat ptr.ca sa-l adaptez senzorului? Link spre comentariu
UDAR Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 În principiu ar trebui un etaj de amplificare . Dar nu crezi că ar fi normal să postezi schemele , să nu ceri nouă să le căutăm pe net ? Link spre comentariu
ciuca paul Postat Ianuarie 14, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Cred ca s-a rezolvat problema.Am inlocuit tz-ul cu un npn ,dioda pe bobina releului,si ledurile de semnalizare si automat schimbarea polaritatii alimentarii. Scema acestui modul cu releu nu am gasit-o ,dar m-am ajutat de scheme asemanatoare cu acest tip de tz(npn). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum