Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HERTZ ..........ajutor tre sa schimb firele leonice

Vizitator dumi_04us

Postări Recomandate

Se pot folosi si firele de cupru de la perii colectoare de motoare sau de generatoare, de la relee , daca gasesti suficient de lungi ! Eu am folosit la difuzoare mici.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

4

• zal

3

• Sharky

2

• Dr.L

2

Top autori în acest subiect

Ultima ideie care mi-a venit: se jupoaie un cablu ecranat de audio mai sanatos in genul celor românesti de microfon si se scoate tesatura ecranului, cea din lite de Cu. Pe linga faptul ca e foarte elastica se poate si lungi, comprima sau rasuci.

Link spre comentariu
Vizitator livsubbas

eu foloseam firele scoase de la receptorul unui telefon fix..ala spiralat..scoteam 6-8 fire si le impleteam daca era un dif ceva mai mare..daca nu 2-4 fire erau ok... firul de cupru e infasurat in jurul unui fir de matase destul de rezistent..numa ca cea mai mare problema e cu decojitul cablului de izolatia aia de pvc..trebuie un pic de rabdare sa scoti cateva fire mai lungi pt a le impleti...hehe..acum am citit ca a mai folosit cineva asemenea idei "inovatoare"..:d...romanul se adapteaza usor :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări