vio2007 Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 Se pot folosi si firele de cupru de la perii colectoare de motoare sau de generatoare, de la relee , daca gasesti suficient de lungi ! Eu am folosit la difuzoare mici. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Ultima ideie care mi-a venit: se jupoaie un cablu ecranat de audio mai sanatos in genul celor românesti de microfon si se scoate tesatura ecranului, cea din lite de Cu. Pe linga faptul ca e foarte elastica se poate si lungi, comprima sau rasuci. Link spre comentariu
Vizitator livsubbas Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 eu foloseam firele scoase de la receptorul unui telefon fix..ala spiralat..scoteam 6-8 fire si le impleteam daca era un dif ceva mai mare..daca nu 2-4 fire erau ok... firul de cupru e infasurat in jurul unui fir de matase destul de rezistent..numa ca cea mai mare problema e cu decojitul cablului de izolatia aia de pvc..trebuie un pic de rabdare sa scoti cateva fire mai lungi pt a le impleti...hehe..acum am citit ca a mai folosit cineva asemenea idei "inovatoare".....romanul se adapteaza usor :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum