Vizitator dumi_04us Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 Am un hertz 800 rms si trebuie sa-i schimb firele leonice acestea de akum fiind prea scurte .Are cinva idee unde as putea sa fac asta ? Link spre comentariu
radue Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 Cum adica sunt prea scurte ? :smt005 Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 nu ajung pana la amplif :snakeman: Link spre comentariu
hbi Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 :snakeman: :snakeman: :snakeman: tare tata!!! Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 chiar ii culmea dar am avut odata un difuzor de la kon care efectiv mi s-a parut ca sunt prea scurte firele leonice si pana la urma s-a rupt una dupa 2 zile de folosire. Efectiv s-a smuls. L-am dus la un mos cu 50 de mii vechi a schimbat firele si a pus 2 mai lungi. Dar totusi Hertz... nu prea cred sa fii facut ei asa ceva Link spre comentariu
zal Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 Mare smecherie sa-i pui nistre lite mai lungi. :smt003 Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 nu stiu de ce dar se uzeaza usor litele. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 pai firele leonice nu sunt facute din mai multe lite infasurate pe o sfoara? sau oricum ceva textil,pt a rezista la miscare Link spre comentariu
zal Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 Daca pui lite fine rasucite impreuna cu sfoara de matase sau macrame s-ar putea sa se uzeze membrana inaintea lor. Doar nu credeati ca vorbesc de lite de pus in sigurante la tabloul electric? :smt003 Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 am incercat toate combinatiile posibile si nu a mers. Bine, faza a fost acum vreo 5 ani...poate nu prea stiam eu multe pe vremea aia. :weedman: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 Eu puneam la difurile de putere mica , fir din ala din cablu de la receptor , de la telefoanele alea foarte vechi care aveau roata pentu formarea de numere :partyman: erau nemuritoare :smt005 :weedman: In general difurile au firele leonice din ceva aliaj de cupru impletit cu ceva atza , oricum din fire normale de cupru nu cred ca poti face ceva care sa reziste (mai ales la subwoofer) :smt009 Incearca sa matisezi peste o ata mai groasa fire de cupru foarte foarte subtiri , ar trebui sa mearga asa :smt001 dar vei avea ceva de lucru cu el :weedman: Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 sa impletesti ceva lite cu ceva material mi se pare solutia diy cea mai ieftina, dar nu garantez... uita-te in jur la toate solutiile diy ieftine :smt005 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 eu am impletit in trecut peste o ata de de matase fire de cupru litat extrem de fine.mult mai fine decat ce se afla in cablurile normaletrebuie sa ai rabdare sanatoasa, dar rezultatul e perfect :yawinkle: Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 vezi cu dinasta Se foloseste pentru inlaturarea cositorului, e o alternativa la pompa de cositor. E facuta din fire de Cu impletite. http://i9.tinypic.com/4kkvpmc.jpg Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 apropo,ce se intampla daca pui cositor pe firele leonice?am lipit un astfel de fir mai demult iar rezultatele mele au fost:-firul a absorbit cositorul la fel ca o tresa specializata in asa ceva-sarma de cupr a cedat in locul unde era granita dintre firul cu cositor,si cel faradupa parerea mea,cu cositoritul e cel mai greu,bine ca al meu era un jaf chinezescoricum iti urez bafta-desi sugerez sa le lasi asa cum sunt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum