gigitv Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 imagine corecta lipsa sunet. la tastarea volum+ de pe tastele tv-ului (sau din telecomanda) apare in partea de jos a ecranului banda de reglaj sunet insa cursorul nu se misca din pozitia de 0 si bineinteles nu este sunet. tesiune alim jungla 3,2v tastele sunt functionale Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 (editat) Cu dump ai incercat? daca nu atunci incearca cu acest dump , butoanele leai deconectat PHILIPS (chassis TE1.1EAA).rar Editat Ianuarie 13, 2018 de Harhas Florin Link spre comentariu
gigitv Postat Ianuarie 14, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 multumesc pt raspuns , am incercat si cu memorie noua, am deconectat si tastele dar fara succes nu am posibilitatea de instalare dump Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 (editat) menu service v_ de pe tv si tasta de txt cu ceas de pe telecomanda,si poate un reset ceva o setare pe acolo, daca tot intrati in service setati si cl 0 nu de alta dar cine stie in ce stare e tubul si va treziti si fara imagine Editat Ianuarie 14, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
gigitv Postat Ianuarie 16, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 nu am reusit sa gasesc telecomanda originala, sper sa pot da un raspuns cat mai curand posibil. multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum