yo7lhe Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Buna ziua tuturor, Am intrat in posesia unei astfel de vechituri care, dupa curatare, functioneaza. Mi-ar prinde bine, daca stiti/aveti pe undeva, un scan dupa manualul sau de utilizare. Nu e chiar intuitiva folosirea sa. Am tot cautat pe net dar nu am noroc cu Gogu. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 E mai ciudat, am avut si eu unul acum multi ani. Din cate stiu, introduci numerele in memorie (era o tasta cu o sageata, pe care o apasai dupa ce tastai numarul) si la urma tastai operatia. Link spre comentariu
yo7lhe Postat Ianuarie 13, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Operatii simple m-am prins cum se fac. Prin '85 foloseam acesr tip de calculator la serviciu, dar e mult de atunci. Se pot programa pentru rezolvare repetitiva ecuatii la care modifici dosr valorile parametrilor. Fara manual insa... Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Mi-ar place să văd câteva imagini... după curăţare... Link spre comentariu
Motreanu Sorin Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Eu am manualul dar nu pot ajunge momentan la el.Daca aveti rabdare,cand pot voi face o copie Link spre comentariu
yo7lhe Postat Ianuarie 15, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 (editat) @Motreanu Sorin - nu e nici o graba, cand se poate e Ok. @feri.visky - nu am facut poze inainte si in timpul curatarii. Azi l-am desfacut sumar ca sa pun si 2 imagini din interior. Cand am ocazia sa mai desfac/folosesc aparate din epoca. mai ales dupa 80, imi aduc aminte de ce totul trebuia sa se schimbe... Acesta nu a suferit, oficial, reparatii. Il am de la un amic care l-a folosit pana la casare. Atunci speram mai mult Editat Ianuarie 15, 2018 de yo7lhe Link spre comentariu
Motreanu Sorin Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Este cu componente sovietice Link spre comentariu
Motreanu Sorin Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 (editat) Am scanat manualul de utilizare ca calculatorului programabil Felix CE 130 P. http://www.mediafire.com/file/29t9q4itd16v7ca/Calculatorul_FELIX_CE130-P.rar/file Editat Septembrie 2, 2018 de Motreanu Sorin Link spre comentariu
yo7lhe Postat Septembrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Salut, Nu pot deschide arhiva. Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 se poate, eu am deschis-o Link spre comentariu
Motreanu Sorin Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Am probat si eu,se deschide ok. Daca nu reusiti lasati-mi o adresa de mail in privat si vi-o trimit cu Wetransfer Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Merge si la mine. Multumim. Link spre comentariu
yo7lhe Postat Septembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Multumesc mult! Am reusit sa o deschid. Problema era de la sistemul de operare(in mod normal folosesc Linux). A fost nevoie sa o dezarhivez pe un calculator cu Windows. Nu mai stau acum sa caut motivul, ma bucur ca o am, o dau la tiparit si legat sa fie setul complet si utilizabil. Inca o data iti multumesc pentru efort si amabilitate. Link spre comentariu
Motreanu Sorin Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 (editat) Imi cer scuze ca a durat atat,daca imi spuneati vi-l trimiteam pe mail,nearhivat. Imi cer scuze pentru inconvenient si mai ales pentru ca am intarziat cam mult cu scanarea documentului pana am reusit sa gasesc alimentatorul si mufele scannerului PS: daca intereseaza pe cineva am disponibile urmatoarele componente dintr-un astfel de calculator luat candva pt piese: placa din jurul tastelor cu simbolurile imprimate,in stare foarte buna..stiu ca multi le-au pierdut din cauza ca se dezlipesc usor si mai am in plus capacul de jos al calculatorului cu modulul de alimentare. Editat Septembrie 17, 2018 de Motreanu Sorin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum