Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Felix CE130P

yo7lhe

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor,

Am intrat in posesia unei astfel de vechituri care, dupa curatare, functioneaza.

Mi-ar prinde bine, daca stiti/aveti pe undeva, un scan dupa manualul sau de utilizare.

Nu e chiar intuitiva folosirea sa.

Am tot cautat pe net dar nu am noroc cu Gogu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo7lhe

5

• Motreanu Sorin

5

• yo9hrb

1

• feri.visky

1

E mai ciudat, am avut si eu unul acum multi ani.

Din cate stiu, introduci numerele in memorie (era o tasta cu o sageata, pe care o apasai dupa ce tastai numarul) si la urma tastai operatia.

Link spre comentariu

Operatii simple m-am prins cum se fac. Prin '85 foloseam acesr tip de calculator la serviciu, dar e mult de atunci.

Se pot programa pentru rezolvare repetitiva ecuatii la care modifici dosr valorile parametrilor. Fara manual insa...

Link spre comentariu

@Motreanu Sorin - nu e nici o graba, cand se poate e Ok.

@feri.visky - nu am facut poze inainte si in timpul curatarii.

Azi l-am desfacut sumar ca sa pun si 2 imagini din interior.

Cand am ocazia sa mai desfac/folosesc aparate din epoca. mai ales dupa 80, imi aduc aminte de ce totul trebuia sa se schimbe...

Acesta nu a suferit, oficial, reparatii. Il am de la un amic care l-a folosit pana la casare.

Atunci speram mai mult :)

34ifwpf.jpg

35c30o0.jpg

2enme4p.jpg

o70cra.jpg

Editat de yo7lhe
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Multumesc mult!

Am reusit sa o deschid.

Problema era de la sistemul de operare(in mod normal folosesc Linux).

A fost nevoie sa o dezarhivez pe un calculator cu Windows.

Nu mai stau acum sa caut motivul, ma bucur ca o am, o dau la tiparit si legat sa fie setul complet si utilizabil.

Inca o data iti multumesc pentru efort si amabilitate.

Link spre comentariu

Imi cer scuze ca a durat atat,daca imi spuneati vi-l trimiteam pe mail,nearhivat. Imi cer scuze pentru inconvenient si mai ales pentru ca am intarziat cam mult cu scanarea documentului pana am reusit sa gasesc alimentatorul si mufele scannerului :rade:

PS: daca intereseaza pe cineva am disponibile urmatoarele componente dintr-un astfel de calculator luat candva pt piese:  placa din jurul tastelor cu simbolurile  imprimate,in stare foarte buna..stiu ca multi le-au pierdut din cauza ca se dezlipesc usor  si mai am in plus capacul de jos al calculatorului cu modulul de alimentare.

Editat de Motreanu Sorin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări