Radiotelegrafist Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Va salut si aveti grija,pe mine ma facut ca la usa cortului pe PM,ce sa mai pun la socoteala ca se pricepe sa scrie in postul meu in locul meu si posteaza la sectiunea (sugesti si reclamatii)cum face asta nu stiu dar vad ca ai iese,daca vreti sa va convingeti nu aveti decat sa-i postati ceva pe pm,pe urma .......... Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Cred că luați amândoi câte o banare definitivă. Așa vă împac definitiv....unul pentru clonă și altul pentru mesaje insultătoare. Că eu personal te știu capabil de orice.Cred că îți amintești ce mi-ai trimis mie anul trecut......eu am salvat corect toate mesajele cu insulte și pot face dovada. Nu cred că poate cineva de pe forum să susțină că a primit vreodată un mesaj insultător de la mine, nici măcar când l-am banat definitiv... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 12, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Cred că iei și tu o banare definitivă, la fel și aldamar. Așa vă împac definitiv....unul pentru clonă și altul pentru mesaje insultătoare. Că te știu capabil de orice.Cred că îți amintești ce mi-ai trimis mie anul trecut......eu am salvat corect toate mesajele cu insulte și pot face dovada. Pai de ce domn validae ca el lea facut pe amandoua si clona si mesajele insultatoare scrise de el in postul meu,aici ce vina am. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Nu se poate face sectiunea "Discutii diverse", invizibila pentru userii cu vechime mai mica de 1 an? Intreb si eu... Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 (editat) Ar trebui invizibila pentru toti userii. Sa vezi ce liniste e atunci, dar dauneaza traficului pe acest forum actiunea asta, din pacate. Editat Ianuarie 12, 2018 de maxente Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Ar fi o idee bună. Chestia cu traficul e irelevantă pentru forum, degeaba ai o mie de postări pe zi dacă nimeni nu dă click pe reclamele găzduite de forum. Link spre comentariu
Vizitator aldamar Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Cred că luați amândoi câte o banare definitivă. Așa vă împac definitiv....unul pentru clonă și altul pentru mesaje insultătoare. Că eu personal te știu capabil de orice.Cred că îți amintești ce mi-ai trimis mie anul trecut......eu am salvat corect toate mesajele cu insulte și pot face dovada. Nu cred că poate cineva de pe forum să susțină că a primit vreodată un mesaj insultător de la mine, nici măcar când l-am banat definitiv... Pai atunci te rog pune acele mesaje(sau cateva),ca sa se vada ca eu sunt om de buna credinta si cel care insulta e userul Giorgi tv. Eu asta nu pot sa pricep,cu ce l-am deranjat ca am postat la "Discutii Diverse"? M-am si prezentat,ma cheama Aldamasanu Marian din Bucuresti.Nu stiu ce are cu mine? Va salut si aveti grija,pe mine ma facut ca la usa cortului pe PM,ce sa mai pun la socoteala ca se pricepe sa scrie in postul meu in locul meu si posteaza la sectiunea (sugesti si reclamatii)cum face asta nu stiu dar vad ca ai iese,daca vreti sa va convingeti nu aveti decat sa-i postati ceva pe pm,pe urma .......... Te rog frumos sa nu ma mai injuri si sa ma ignori. Link spre comentariu
dark_angel Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Va salut si aveti grija,pe mine ma facut ca la usa cortului pe PM,ce sa mai pun la socoteala ca se pricepe sa scrie in postul meu in locul meu si posteaza la sectiunea (sugesti si reclamatii)cum face asta nu stiu dar vad ca ai iese,daca vreti sa va convingeti nu aveti decat sa-i postati ceva pe pm,pe urma .......... Legat de prima parte de obicei hotul striga hotii! Unde pui ca esti si recidivist Cat despre scris in locul tau cred ca o face doar paharelul sau lipsa necompensatelor prescrise de un "tovaras" avizat. P.s. nu trebuie sa imi dai vreun PM ca oricum nu le citesc pe ale recidivistilor Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Nu se poate face sectiunea "Discutii diverse", invizibila pentru userii cu vechime mai mica de 1 an? Intreb si eu... Nu vechimea sa conteze, ci in loc de "puncte" sa fie zile de pauza la sub-forumul unde a facut boacana. Eu ma intreb daca Giorgica stie ce inseamna VS? Link spre comentariu
dark_angel Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Eu ma intreb daca Giorgica stie ce inseamna VS? Pai la ce bun sa stie daca el zice ca are pe cineva care ii tot scrie posturile? ...ce sa mai pun la socoteala ca se pricepe sa scrie in postul meu in locul meu si posteaza la sectiunea (sugesti si reclamatii)cum face asta nu stiu dar vad ca ai iese... Unde pui ca nici nu isi poate explica treaba asta ceea ce poate fi grav. Aici rezuma un medic cateva simptome printre care intra si "existenta unor goluri de memorie" sau halucinatii auditive, sub forma de voci “venite din interior”. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Nu sunt avocatul lui Giorgi ( si eu am fost la un moment dat blagoslovit ), totusi printurile puse de Aldamar sunt o facatura, font, culoare, dimensiune, nimic nu se potriveste. SI Leco a remarcat asta si un alt coleg moderator. Ca or fi avut o discutie privata nu contest, dar continutul postat la sugestii si reclamatii este falsificat, Aldamar incearca sa pozeze in ceva ce nu este, o victima nevinovata. Am spus-o si acolo si o spun si aici si oriunde s-ar mai dicuta asta. AI primit PM nasol, raporteaza-l, e singura variata incontestabila, pentru ca e singura varianta ce nu poate fi falsificata. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Am vazut si eu prionturile alea. Clar e cusuta cu ata alba toate print screenurile alea. Da ce se intampla, nu se gaseste nimeni sa calce clona asta in picioare ? Oare de cate troluri e nevoie ca sa dispara o clona d-asta bolnava ? Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Aldamar şi alţii ca el ar trebui zburaţi din prima. Link spre comentariu
overdrive Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Drum bun!Am mai scapat de un nebun programat.Apare maine cu alt nume... Link spre comentariu
Postări Recomandate