alinescoo Postat Ianuarie 18, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Buna ideea cu bidon transparent. M-am uitat la cateva filmulete si unele par mai ok altele mai putin ok insa per ansamblu cred ca e o chestie buna, cel putin va fi mai usor de golit decat aspiratorul. Am mai vazut o chestie interesanta intr-un film, cred ca la aspirator avea peste filtru pusa o punga de hartie Poate e si asta o solutie sa nu se infunde cu praf filtrul daca nu ai saci sa folosesti... Oscilez intre GAS 15L si GAS 20L si nu stiu care sa il iau deoarece nu gasesc destule informatii. Link spre comentariu
valivoi Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Intr-un filmulet vazusem dresuri de femei puse peste filtru Link spre comentariu
Damage Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 @alinescoo --între cele două...vb aceea, mai mare mai bun. Dar acum depinde de volumul de rumeguș pe care îl ai de aspirat, lungimea furtunului, etc Uite aici am pus căteva poze cu ciclonul făcut de mine căt și observațiile cu ce trebuie modificat https://www.elforum.info/topic/111979-echipare-atelier-tamplarie-lemn/?p=1631773 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum