Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa Vestel 17 IPS19-5 vs 17 IPS19-5 P

valioval

Postări Recomandate

Salut ce diferenta este intre aceste 2 modele stie cineva in afara de fapul cu iluminarea ledurilor ? La mufa de imbinare cu placa de baza pare la fel are aceleasi tensiuni acleiasi configuratii ? Am pus una cu P in locul celeilalte si mi-a ars procesorul sau era pe duca el a diferit cumva tensiunile a mers putin cu imagine si in timp ce cautam programe ca nu gasea nimic nici pe analog nici pe digital sa blocat imaginea nu mai asculta de telecomanda .Am tras din priza si acum nu mai se aprinde ledul de loc .Procesorul se incalzeste cam tare asa este la aceste placi 17 MB82 S ??

TV-ul este un telefunken led de 32 model TX189LBP care a fost trasnit sursa lui este 17ips19-5 nu mai mergea zona de 24 v-- am pus alta ips 19-5P si a facut cum am descris mai sus . Va rog spuneti mi si mie despre ce ar fi vorba este din cauza ca am pus cu P ??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valioval

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări