andiy Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 Caut librarii pentru PCM2702, PCM2902 si PCM2707. Daca le are cineva, il rog sa mi le dea si mie. [email protected] Asta pana nu ma supar si le fac chiar eu :smt003 Multam Link spre comentariu
dj_tepex Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 vad ca nu so enervat nimeni sa raspunda.... si eu am aceleasi nevoi ... sau dati macar niste linkuri pt descarcat librarii de protel (io folosesc protel99cu sp 6) si am nevoie in speta pentru intregratu LM3875...Multzam anticipat! Link spre comentariu
andiy Postat Octombrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2007 vad ca nu so enervat nimeni sa raspunda.... si eu am aceleasi nevoi ... sau dati macar niste linkuri pt descarcat librarii de protel (io folosesc protel99cu sp 6) si am nevoie in speta pentru intregratu LM3875...Multzam anticipat!Ai mai multe variante1. intri pe site la http://www.altium.com si cauti librarii la support. La P99 sigur nu gasesti, dar sigur e la DXP2002. Descarca-le pe alea si vezi daca tine figura. Din cate retin, incompatibilitatile intre librarii, de la o versiune la alta a softului, incep cu ver. 20042. iti faci singur librariile. e ft simplu daca urmezi help-ul.3. renunti la 99 si treci la ceva mai nou. avantajul: mai multe librarii, instrumente mai multe si recunoasterea si convertirea proiectelor realizate cu 99 (daca aveai vreo teama in privinta asta). lista ar fi mai lunga...SuccesPS: tot pe pagina lor gasesti si altfel de suport, din belsug. merita :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum