winstyle Postat Ianuarie 15, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Pe ieșirea de caști este un amplificator analogic .Cel care da semnal la difuzoare este digital si ,implicit, compatibilitatea este asigurata prin soft . Nu m-am ocupat de TV ca nu am internet de vreo săptămână .Am intrat cu telefonul,dar viteza este foarte redusa .Voi posta rezolvarea după ce repar TV-ul Oare asta nu ajuta?https://files.fm/u/xeptrc5x#_ dar mai intai rescrieti dumpurile originale. Aveam si eu softul de reparare . Credeam că sunt bin-uri in arhiva respectivă . Acum a descărcat-o ... Știe cineva dacă VES315WNDL-01 este echivalent cu VES315WNDS-01 ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 (editat) Fa asa cum ti-am spus si tv-ul va functiona perfect ca si cu softurile originale, singura diferenta este ca dupa update cu softul de reparare se schimba grafica meniului, am facut destule in felul asta si stiu ce spun....... Nu sunt echivalente VES315WNDL-01 este echivalent cu VES315WNVL-01 si VES315WNDS-01 echivalent cu VES315WNVS-01 Editat Ianuarie 15, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
winstyle Postat Ianuarie 15, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Am intrebat așa ca idee despre cele două display-uri . Costică, nu te contrazic . Cred că funcționează metoda ta . Ideea e că va afișa diferit meniul , iar clientul este un om in vârstă . Abia se descurcă cu meniul ''normal'' , deși are TV-ul de 4 ani ... Am mai facut rost de niște dump-uri . Dacă nu funcționează nici cu alea ( desi ar trebui sa functioneze că e specificat și finalul TAS5721) , voi folosi metoda ta ... In sfârșit au reparat reteaua ăștia de la RDS și am net Link spre comentariu
winstyle Postat Ianuarie 16, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 S-a rezolvat cu bin-urile de aici http://www.filedropper.com/17mb82-2ves315wndl-0125q6425q16tas5721_2 Are , totuși , niște intreruperi pe canalele HD codate digital , intreruperi specifice canalelor codate digital când nu este in regulă semnalul . Sper că nu există vreo incompatibilitate de soft care crează acele intreruperi pe digital ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum