neluelectron Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Am un tv cu sasiu 11 ak ... cu ciul din baleaj vertical ars am comandat de la mi...... tda 8174 dar nu este total izolat are partea de prindere de aluminiu cel care lam scos este total izolat tda 8174aw daca il izolez sa fie compatibil ca cel scos din tv . Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Da,bineinteles ca merge fara probleme. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Dupa cum mi-amintesc tda8174 pinul 6 este conectat la radiator si ci-ul pentru sasiul 11ak30 se alimentaza cu plus 26 volti . Se poate monta fara izolatie. Nu am vazut ci TDA8174 aw sau A izolat complet.!!!!!! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Dupa cum mi-amintesc tda8174 pinul 6 este conectat la radiator si ci-ul pentru sasiul 11ak30 se alimentaza cu plus 26 volti . Se poate monta fara izolatie. Nu am vazut ci TDA8174 aw sau A izolat complet.!!!!!! Pai nici pe celalalt nu l-am intalnit niciodata izolat fata de radiator. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Merge cu A,AW cu condiția să nu fie știft.Oricum radiatorul e la masa. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Merge cu A,AW cu condiția să nu fie știft.Oricum radiatorul e la masa. Totusi adaptarea unuia in locul celuilalt este putin greoaie si cere rabdare. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Nu-i greoaie deloc daca gândești un pic.Doar o gaura in radiator trebuie. Link spre comentariu
neluelectron Postat Ianuarie 11, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 deci sa inteleg ca nu trebuie izolatie gen; mica .... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 deci sa inteleg ca nu trebuie izolatie gen; mica .... nu Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 deci sa inteleg ca nu trebuie izolatie gen; mica .... Nu trebuie izolat de radiator ca si TDA8174AW are pe spate un pic de radiator care se lipeste de radiator , dar de ce nu ai cumparat AW ca eu am cumparat de acolo si au fost bune dar probabil ca nu mai aveau pe stok? ele sunt identice doar capsula difera , apropo eu am pus unul cu A la un sasiu 11AK36 si nu a vrut sa mearga dar la 11AK30 merge fara probleme Link spre comentariu
neluelectron Postat Ianuarie 11, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 nu mai aveau pe stoc cu AW........ multumesc mult pentru ca ma-ti lamurit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum