Vizitator Gelu Zah Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Salut tuturor! Nu stiu cum am dat de forumul acesta, cred ca sunteti grozavi si priceputi dupa cum vorbeste lumea pe internet. Ma numesc Gelu, am 25 de ani si de cele mai multe ori ascult muzica la volum. Recent mi-am cumparat doua boxe active de la DAS Audio, modelul Altea 415A, vreau sa-mi spuneti ce parere aveti si la ce mixer ar fi bine sa le cuplez? Ma gandesc pe parcurs sa cumpar un bas Vantec 18A tot de la DAS Audio. De revelion le-am dus intr-o sala de 9 pe 7m, s-au comportat foarte bine, nici macar nu le-am stresat, am lucrat doar cu virtual dj. Boxele le-am trecut prin xlr > rca > jack, stiu ca semnalul a fost nebalansat, dar as vreau sa-mi explicati si cum ar fi cea mai ideala conexiune cand vine vorba de un setup? Va multumesc si sper sa construim o legatura buna impartasind experiente! Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 (editat) Cumpara un mixer care sa aiba pe iesire semnal balansat. Modelul il alegi in functie de preferinte/buget. Editat Ianuarie 14, 2018 de marius75 Link spre comentariu
Vizitator Gelu Zah Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Tot m-am uitat la mixerul asta, toti il lauda pe internet, ce parere ai? https://www.altoproaudio.com/products/live-802 Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Personal nu l-am folosit, dar tot din opiniile citite pe net (thom.n), rezulta ca ar fi destul de bun mixerul. Este acolo opinia unui cetatean britanic, care se jucase cu peste 30 de mixere de-a lungul timpului, si era foarte multumit de modelul asta (si de firma Alto in general). Asteapta si alte pareri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum