SEBYKO_76 Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Buna seara tututor forumistilor...Am primit aceasta statie E/R auto COBRA 19DX IV EU de la un coleg pe motiv ca nu mai functiona...Am desfacut-o si nu am facut cateva masuratori si nu mi s-a parut a fi defecta, dar nu receptiona nimic si nici nu emite...Am desfacut mufa de la microfon si am vazut toate firele rupte..Am identificat oarecum firele pentru ca statia sa intre pe receptie, (chiar pot receptioana convorbirile altora), semn ca receptia este OK, dar nu pot identifica firele pentru de emisie..La apasarea clapei microfonului, statia intra in emisie, dar nu ma aude nimeni...Am facut o verificare cu cineva si mi-a spus ca el receptioneaza un semnal de la cineva , dar nu se aude nimic..Eu cred ca nu am lipit unde trebuie firele microfonului, semnalul de joasa de la intrarea minidifuzorului ajunge unde trebuie, de aceea nu ma receptioneaza nimeni...Are cineva idee cum vin firele la mufa microfonului??? Imi este greu sa cred ca are cineva o schema acestei statii...Multumesc... Link spre comentariu
surubarila Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Sanatate permanenta ! Daca microfonul e "cu condensator" are polaritate.Pune poze. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 (editat) asta-i schema ? si manualul de utilizare. https://www.google.ro/search?client=firefox-b&dcr=0&q=cobra+19dx+iv+eu+manual&sa=X&ved=0ahUKEwjCltL_g87YAhWE16QKHbSlCEUQ1QIIfygC&biw=1024&bih=635 Editat Ianuarie 10, 2018 de NOSTALGIC Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 In ce frecvente functioneaza? Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 http://www.cbradio.nl/cobra/Service_Manual_Cobra_19DX4EU_ENG.pdf Link spre comentariu
SEBYKO_76 Postat Ianuarie 11, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Buna seara...Multumesc foarte mult pentru scheme..Nici nu credeam ca se gaseste asa ceva..Toata stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum