nichishoru Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 hm , eu nu stiu la ce parghie te referi, deoarece...din cate stiu eu majoritatea sunt facute din plastic p-acolo...dar..poate la cele cu incarcare verticala..sa fie :smt001Asa a fost si la a mea dar nu din cauza ruginei ci din cauza ca parghia mergea greu pe ax si arcul prea slab nu o tinea pe cama.Intareste un pic arcul si nu o sa mai fie probleme. Link spre comentariu
luk81 Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 verifica distribuitorul de apa. Cum faci asta? Simplu, deschide capacul (usa) si invarte de programator. Vezi daca se misca. Daca e fix inseamna ca a cazut detergent pe axul distribuitorului si trebuie curatit. Dai panoul de comanda (sa zic asa), capacul si o sa ai acces la distribuitor. Am avut zeci de cazuri. Sigur o sa reusesti. Bafta Link spre comentariu
m.nyck Postat Iunie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2007 Sunt din plastic si la masina cu incarcare verticala.Se mai aduna detergent si calcar care se scurg de pe usa cand este deshisa.Cu distribuitorul am rezolvat-o dar supapa care da drumu la detergent ramane blocata. Se umple rezervorul de detergent cu apa si ramane asa.Eu i-am blocat supapa are ceva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum