marianlsea Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Buna ziua, Va cer sprijinul pentru depanarea televizorului mentionat mai sus.La alimentare prezinta imagine cu sunet deteriorat sau cu intreruperi. Aditional nu raspunde la comenzile telecomenzii,LED-ul nu se aprinde in stand-by si la incercarea de a accesa meniul din butoanele de pe panoul frontal pentru scanare si memorare iimi apare in josul meniului(atasez imagine)" inexistent". L-am deschis am schimbat integratul amplificator TDA 8943SF,am profitat de ocazie si am schimbat electroliticii din sursa (TV-ul e din 2004) mai putin C801 de 220 uF/450V,nu am mai verificat tensiunile culese in secundar in ideea ca vinovatul era integratul audio si la reconectare ma lovesc de problemele mentionate anterior-absenta raspuns din telecomanda,LED care nu se aprinde si meniul de scanare si memorare de pe panel inaccesibil. Va rog daca aveti o sugestie o primesc bucuros. Procesorul este TDA 9351PS/N2/3/0457T Controlul din sursa 5Q0765RT Finalul de limie D2499. Multumesc anticipat Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Spune mai clar ce face tvul.Eu am înțeles că are imagine ,sunet intermitent. Link spre comentariu
marianlsea Postat Ianuarie 12, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Spune mai clar ce face tvul.Eu am înțeles că are imagine ,sunet intermitentI Intradevar imaginea este OK ,sunetul in schimb este intermitent.(cel putin inainte sa schimb integratul de sunet) De asemenea nu raspunde la telecomanda, LED-ul in stand-by nu se aprinde.i La accesul in meniu din butoanele de pe panoul frontal ,pentru scanare si memorare imi apare mesajul scris cu rosu "Inexistent" si nu accepta nici o comanda manuala de scanare/memorare.Neputand sa accesez macar un program nu pot afla daca s-a rezolvat problema sunetului. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 (editat) cu tv in stby apesi de pe telecomanda info menu mute power si intri in service mode ,dai un reset si vezi ce e de setat pe acolo ca sa fie ok in retelele noastre,su rescrii un dump SAMSUNG (chassis KS-1A).rar Editat Ianuarie 12, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
marianlsea Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) iuliantv este cred a doua oara cand imi oferi o solutie corecta pentru defect.Am procedat intocmai si aditional se pare ca nici telecomanda nu lucra corect-de vine franzistorul driver de LED Infrarosu. L-am schimbat ,am facut resetul si totul lucreaza perfect inclusiv sunetul pentru care am inlocuit integratul amplificator audio mentionat mai sus. Va doresc sarisfactii in pasiunea dvs si sa puteti ajuta cu sfaturi utile si alti pasionati ca mine. Cu stima si toate cele bune. Editat Ianuarie 20, 2018 de marianlsea Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 ajutam cu sfaturi cu care am fost si noi ajutati sau am experimentat pe pieile noastre,dar pentru mine sant lucruri ce le fac oricand inainte de a sapa prea mult in tv,daca dv v-au fost de folos ma bucur si vom ajuta pe oricine stie sa se comporte ca un om si sa ceara ajutorul,cu cat mai multe detalii posibile asupra defectului toate cele bune Link spre comentariu
neculavasile Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 frumos raspuns!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum