Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Portbagajul ca Chamber2 la subwoofer BP

MadRaper

Postări Recomandate

Ma gandeam la o chestie sa folosesc tot portbagajul ca chamber2 pentru un subwoofer bandpass. Adica: sa fac ceva de genu: http://www.dndservices.co.uk/htmls/flas ... _mar_c.htm si locul gol care a ramas in portbagaj sa fie chamber 2 a subwooferului band-pass, adica sa scot numai un tub de bass reflex din portbagaj in habitaclu. Eu am calculat pentru difuzoarele care le am, incinta de 30L fiind camera 1 si portbagaju (aprox150-200litri) camera a 2-a... si ar iesi un subwoofer cu vreo 125dB la 40hz :o (asta calculat in masina) cu un grupdelay cam mare (vreo 18ms la 40hz)... da e pentru masina deci se accepta zic eu...

Intrebarea este: Ar iesi ceva? (cu portbagajul intarit cu pal... si foarte bine izolat)

(Scuzati exprimarea dar nu prea pot sa explic ce vreau:)))

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MadRaper

2

• electronunervos

2

• Mircea Bartic

1

• ionut20

1

Top autori în acest subiect

Pai e vorba de cielo, izolatia portbagajului nu e una asa de buna adica e tabla goala cu putina mocheta pe ea, dar oricum ma gandeam sa pun PAL pe toate partile, ceva de genu cum e in pozele din linkul ala. si sub PAL sa pun un strat de vatelina si peste el mocheta (ar iesi un portbagaj "drept" cu o forma paralelipipedica = mult spatiu liber)M-am gandit sa fac asa pentru a ramane portbagajul cat mai liber (in caz de bagaje multe) si de a fi subwooferul eficient (din simulari am ramas uimit cati dB ar putea scoate dif. intr-un astfel de "bandpass")

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

la mine la 150W un subwofer in incinta de compresie la juma de volum dardaie pana si oglinda laterala :supz:

da mai multe detaliice subwoofer ai ? ce difuzor ? cu ce il ataci ?
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

pai am un subwofer jbl 150W rms incinta inchisa amplificat de catre o statie parca mavrick de care sunt multumit auzind si altele de firma. ca fideleitate ma maultumeste fiind vb de bass

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări