MadRaper Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 Ma gandeam la o chestie sa folosesc tot portbagajul ca chamber2 pentru un subwoofer bandpass. Adica: sa fac ceva de genu: http://www.dndservices.co.uk/htmls/flas ... _mar_c.htm si locul gol care a ramas in portbagaj sa fie chamber 2 a subwooferului band-pass, adica sa scot numai un tub de bass reflex din portbagaj in habitaclu. Eu am calculat pentru difuzoarele care le am, incinta de 30L fiind camera 1 si portbagaju (aprox150-200litri) camera a 2-a... si ar iesi un subwoofer cu vreo 125dB la 40hz :o (asta calculat in masina) cu un grupdelay cam mare (vreo 18ms la 40hz)... da e pentru masina deci se accepta zic eu... Intrebarea este: Ar iesi ceva? (cu portbagajul intarit cu pal... si foarte bine izolat) (Scuzati exprimarea dar nu prea pot sa explic ce vreau:))) Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 ar iesi ceva fain, dar nu ai precizat despre ce masina vorbim ...Foarte importanta e izolarea portbagajului ;) Link spre comentariu
MadRaper Postat Iunie 15, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2007 Pai e vorba de cielo, izolatia portbagajului nu e una asa de buna adica e tabla goala cu putina mocheta pe ea, dar oricum ma gandeam sa pun PAL pe toate partile, ceva de genu cum e in pozele din linkul ala. si sub PAL sa pun un strat de vatelina si peste el mocheta (ar iesi un portbagaj "drept" cu o forma paralelipipedica = mult spatiu liber)M-am gandit sa fac asa pentru a ramane portbagajul cat mai liber (in caz de bagaje multe) si de a fi subwooferul eficient (din simulari am ramas uimit cati dB ar putea scoate dif. intr-un astfel de "bandpass") Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 teoretic mergepractic sa stii ca e mai greu de realizateu am cielo si iti spun ca va vibra violent capota Link spre comentariu
electronunervos Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 la mine la 150W un subwofer in incinta de compresie la juma de volum dardaie pana si oglinda laterala :supz: Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 la mine la 150W un subwofer in incinta de compresie la juma de volum dardaie pana si oglinda laterala :supz:da mai multe detaliice subwoofer ai ? ce difuzor ? cu ce il ataci ? Link spre comentariu
electronunervos Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 pai am un subwofer jbl 150W rms incinta inchisa amplificat de catre o statie parca mavrick de care sunt multumit auzind si altele de firma. ca fideleitate ma maultumeste fiind vb de bass Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum