catalin004 Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 (editat) Salutare...acum 2 ani lucram la alta firma, si pentru montarea tiristoarelor de putere (2500A) foloseam un ulei siliconic care il puneam si pe tiristor si pe bara de contact care era racita cu apa...procurarea de facea de la Inductotherm, inclusiv a tiristoarelor, insa pretul era cam piperat....Daca ma poate ajuta cineva la o solutie de acest gen, in vederea achizitionarii unui astfel de ulei, care nu prea am date, fisele tehnice le-am aruncat de mult...Exclus vaselina siliconica, intrucat contactul electric va fi compromis...multumesc si sper ca am scris unde trebuie Ma gandeam la Kontact701....astept pareri.... Editat Ianuarie 10, 2018 de catalin004 Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 In ce aplicatie"ti foloseste ? Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 10, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Industriala....montare SCR-uri pe radiatori, dar si contact electric foarte bun....am gasit Penetrox A, insa cam scumpicel...in fine pentru firma nu este....dar la cealalta firma aveam un fel de ulei... Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Se mai fabrica locomotive? Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 10, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 (editat) modernizare.....de fapt firma Softronic cred ca inca mai produce....cate una.... Editat Ianuarie 10, 2018 de catalin004 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Frumos...cate una...asa de amorul artei.....sa nu se uite meseria. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum