cristeama Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 am la reparat acest LCD de 32'', toate bune doar ca imaginea sau mai bine zis nu toata imaginea ci mai de graba contururile parca se trag sau par minjite, voi reveni si cu poze pe moment nu am cu ce : - panel : samsung LTA320AA05 - placa digitala : grundig elk. beko YCR190R-4 v-o - t-con : 320AA05C2LV0.0 citeva informatii ,daca se poate, despre defect ? partea de alimentare, sursa, debiteaza tensiuni normale, cond-uri bune, le-am si schimbat dar fara efect Link spre comentariu
naebv Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 (editat) Pozele vor fi edificatoare. Cel mai probabil probleme ar fi la T-CON (postati tensiuni) sau la soft alterat. Sasiul se pare ca este T6 . Defectul se manifesta pe semnal RF sau pe AV? Acum ceva timp am avut un sasiu SU (Grundig-BEKO) la reparat cu defect ce parea a fi din T-CON dar de fapt era softul alterat. Editat Ianuarie 9, 2018 de naebv Link spre comentariu
cristeama Postat Ianuarie 10, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 - pina vin cu poze edificatoare, incerc sa va explic ceva mai bine care este defectul de imagine. - imaginea statica ,ca poza, este redata corect, problema este cind avem deaface cu imagini dinamice cu personaje in miscare atunci redarea se face cu incetinitorul se vad cadrele in evolutie asa cum se obtineau imaginile in miscare la inceputul cinematografiei prin suprapunerea multiplelor cadre cu viteza variabila aparind senzatia de animatie ?!, asta ar fi adevarata manifestare , ce parere aveti ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Am intilnit fel si fel de defecte pe imagine mai ales la displayurile pe care le-am reparat si as putea sa-mi dau seama de unde provine defectul, dar asta numai daca vad, asa fara sa vad de ce sa spun o prostie................................................... Link spre comentariu
cristeama Postat Ianuarie 10, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 iata citeva poze, mi-e greu sa prind momente cu imagini prielnice, care sper sa fie o clarificare a cea ce am afirmat pina acum !, Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Da acum e clar ca displayul e defect, cred ca este vorba de traseul VON cu probleme catre driverul lateral 5090-A/CS19C, o sa va trimit pe MP mai multe date pentru remedierea displayului...... Link spre comentariu
cristeama Postat Ianuarie 10, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 deci toate imaginile statice sunt bine expuse iar cele cu personaje in miscare sunt animate ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Eu am spus ca va trimit pe MP......dar nu v-am intrebat daca ati mai reparat displayuri prin dublare cu sarme a traseelor defecte catre driverul lateral sau daca vreti sa incercati remedierea lui............ Link spre comentariu
cristeama Postat Ianuarie 10, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 recunosc n-am reparat niciun display, dar pt. toate este un inceput, sper sa fiu ajutat cu incredere Link spre comentariu
calul Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 O sugestie daca se poate , pina va trimite unul din colegi informatii cu traseele ce trebuiesc lipite , de pe display , intrati pe you.ube si cautati --- repair lcd display --- , veti gasi tutoriale video cu operatiunile de identificare/lipire ale acestor trasee de pe sticla . Ele va vor auta sa va faceti o idee asupra manoperei de reparare a display-urilor . Atentie ! Fiecare tip de display are schema proprie de trasee de reparat . Va trebuie o mina precisa si fina , ustensile de marit ( lupe ) , un letcon de putere mica cu virf subtire , si sirma de cupru emailat de 0.15....0.2mm (diametru ). Mare atentie la benzile flexibile ( pe ele veti face lipituri ), orice distrugere a uneia dintre ele duce la defectarea iremediabila a display-ului.Succes ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Colegu' calul are dreptate, trebuie sa urmati niste instructiuni altfel se poate strica iremediabil, din pacate pe youtube nu am gasit nici un video despre repararea traseelor la displayuri, o sa pun un fisier cu poze si instructiuni pentru displayul V260B1-L03 din care am invatat si eu prima data, deci instructiunile din acel pdf si poze sint valabile si la celelalte displayurI la care vrem sa dublam anumite trasee cu sirme......Aveti un MP https://files.fm/u/fc5mrwr4#_ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum