Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kenstar chasis uoc top 64pin

ciuca paul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciuca paul

5

• Florinel TV

5

• surubarila

4

• neculavasile

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am reverificat totul legat de corecta functionare a procesorului. Acum eu inteleg ca acest procesor ca sa-mi dea starea permaneta ON sa aiba in prima faza asigurate :tens. de stanby adica 3,3v si 5v,sa lucreze corect pe frecventa proiectata prin qartul respectiv si softul adecvat sau chiar si cu memoria goala nu? Daca gresesc cu ceva sa ma corectati.Eu am varianta mono a sasiului putin mai simplificata decat cea stereo unde acolo sunt cativa tranzistori pe sursa secundara in plus fata de ce am eu,unde schema este mai simplificata la fomarea celorlalte tensiuni dupa ON.N-am gasit nimic in neregula pe condensatori legate de cele doua tens. 3,3v si 5v care sunt fixe si stabile si procesorul totusi cu baza tz-ului v841 scoasa si masurand tensiunea data de procesor (on) ptr. deshiderea tranzistorului aceasta are faza anormala (adica imi apare on si apoi ramane permanent of) ,si dupa aceia iar trebuie sa restartez tv-ul de la retea ca sa mai treaca in on....Eu aici as vrea sa pun la punct ..cu starea aceasta a procesorului ca deaici am eu marea dilema si poate consultand putin schema acestui sasiu poate voi putea da un verdict clar ,este sau nu procesorul..?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări