Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trist dar adevarat

Vizitator aldamar

Postări Recomandate

Vizitator aldamar

Ma "distreaza" cei care pretind ca o duc bine, dar care nu mai pot de grija patronului de la sifonarie, de viitorul nepotului postaritei sau de cel al colegilor de forum care-s de acord cu el.

Cum se erijeaza ei in "purtatorii de grija" ai neamului romanesc. Cum se identifica ei cu neamul si umanitatea, si incep sa aduca schimbarea din fata unei cafele fierta in tuci, si a tastaturii murdara de parizer.

Greu se intelege ca schimbarea nu vine colectiv, ci individual, cum si mantuirea se face tot individual, nu la nivel de neam.

Indemnul intru schimbare merge catre cel de langa noi, prin puterea exemplului, in cel mai bun caz, impreuna cu speranta ca reverberatiile vor atrage efecte.

Note to you my friend, nu schimbi tu ce n-au schimbat altii in milenii, cu pretul sangelui.

A devenit reflex asta cu aratatul cu degetul si asteptatul sa cada...

Da...tu esti cel care in topicul cu "Virajul la stanga",te-ai laudat ca ai circulat (si probabil asa circuli)in localitate cu 160Km/h......fara comentarii......

Si nu ai priceput nimic...eu nu-i port grija "patronului de la sifonarie",treaba lui ce face...

Numai ca "patronul de la sifonarie"angajaza de "proba" un om care cauta serviciu,iar dupa o luna spune ca nu corespunde, si-i da un sut in dos...

Eu nu ma erijez in nimic,eu am fost la Inter pe baricada...aia e problema si adevarul doare...

Da,unii poate ca beau cafeaua dintr-un tuci si mananca parizer,pentru ca nu au posibilitati;la asta te-ai gandit?

Editat de aldamar
Link spre comentariu

Da...tu esti cel care in topicul cu "Virajul la stanga",te-ai laudat ca ai circulat (si probabil asa circuli)in localitate cu 160Km/h......fara comentarii......

Si nu ai priceput nimic...eu nu-i port grija "patronului de la sifonarie",treaba lui ce face...

Numai ca "patronul de la sifonarie"angajaza de "proba" un om care cauta serviciu,iar dupa o luna spune ca nu corespunde, si-i da un sut in dos...

Eu nu ma erijez in nimic,eu am fost la Inter pe baricada...aia e problema si adevarul doare...

Da,unii poate ca beau cafeaua dintr-un tuci si mananca parizer,pentru ca nu au posibilitati;la asta te-ai gandit?

De ce minți? E onorabil?
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări